Društvo

Šestoro srednjoškolaca otrovalo se pljeskavicama

Šestoro srednjoškolaca iz Niša otrovalo se hranom kupljenom u objektu za prodaju brze hrane u neposrednoj blizini školskog kompleksa u kojem su Ekonomska, Ugostiteljska i Trgovačka škola, a njih petoro ekipe Hitne pomoći prevezle su u Dečiju internu kliniku na dodatne preglede i lečenje.

U Hitnoj pomoći su kazali da su intervenisale njihove dve ekipe i da su još na terenu.

“Osnovano sumnjamo na trovanje hranom jer su se učenici pola sata ili sat nakon što su pojela hranu iz obližnjeg objekta počela da žale na mučninu i povraćanje. Pet detea je zbrinuto na Dečijoj internoj klinici, a jedno dete je otpušteno na kućno lečenje”, rekli su u Hitnoj pomoć.

Direktor Ekonomske škole Vladimir Kuzmanović rekao je da su se učenici nakon velikog odmora i pojeenih pljeskavi požalili na mučninu zbog čega je škola pozvala Hitnu pomoć. On je kazao da se medju šestoro učenika koji su se otrovali hranom nalaze učenici sve tri škole, Ekonomske, Trgovačke i Ugostiteljske.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com