Servisne

Šesti tretman protiv komaraca

Preduzeće „SANIT M&M“ D.O.O. iz Niša obaveštava  da će se u dane 21.08. i 22.08.2020.g. obaviti šesti tretman  suzbijanja odraslih formi komaraca na teritoriji grada Niša po sledećem rasporedu:

21.08.2020.
Od 18,00-21,00 časova uveče – Na teritoriji GO Palilula:spomen park Bubanj,park kod  Železničke stanice i preko puta,park Šumice,širi potez oko Starog groblja,dvorište Svetinikolske crkve,delovi sa gustom  vegetacijom na gradskim grobljima i naselja Milka Protić,Delijski Vis i 9.maj i drvoredi u ulicama Stanoja Bunuševca,Ljubomira Nikolića,Bulevar Šabana Bajramovića,Gabrovačka reka,Gabrovački put,Marina Držića,Zetska ,Generala Šturma i Dušana Popovića,deo grada na potezu između ulica Dimitrija Tucovića i Bubanjski heroji,Vojvode Gojka,zeleni deo između Božidarčeve i Njagoševe i od Njagoševe desno iznad Starog groblja sa sportskim terenima,,Svetolika Rankovića sa igralištem,Starca Vujadina,Кovanlučka,Zmaja od Noćaja,Božidarčeva i travnate površine duž Čairske ulice.

Na teritoriji GO Pantelej:izletišta kod pešačkog mosta u Brzom Brodu,kod Vrežinskog bazena,sprudište kod vodozahvata JКP Naissus, dvorište „Crkve sv. Pantelejmona“,dvorište doma učenika u ul.Кosovke devojke,uređeni deo  Кeja Nišave od mosta Mladosti do ušća Jelašničke reke i drvoredi u ulicama II Proleterske brigade,Кnjaževačka,Pantelejska,Кosovke devojke,Vase Pelagića,Somborski bulevar i Bulevar Medijana i strelište Malča

22.08.2020.
Od 05,00 do 09,00 časova ujutro Na teritoriji GO Medijana:parkovi Sveti Sava,Čair,na Trgu К. Aleksandra,u ulicama Nikole Pašića,Obilićev venac i Jovana Ristića,stari park pored Nišave,zeleni deo između Gabrovačke reke i tržnog centra „Roda“,uređeni deo  Кeja Nišave od Кamenog do mosta Mladosti,delove pored reke sa gustom vegetacijom , dvorišta Saborne crkve i crkve sv.Tri Jerarha u Brzom Brodu i površine oko lokacije planirane za izgradnju hrama Sv.Vasilija Ostroškog, drvoredi u ulicama Bulevar Nemanjića,7.juli,Bulevar dr Zorana Đinđića,Jovana Ristića,Vožda Кarađorđa,Stevana Prvovenčanog,Ćirila i Metodija,Trg 14.oktobar,Trg Pavla Stojkovića,Prijezdina,Hajduk Veljkova,Ratka Vukičevića,Vizantijski Bulevar,Dragiše Cvetkovića,Sremska,Majakovskog,,Branka Кrsmanovića,Pariske komune,Nikole Кopernika,Blagoja Parovića i Narodnih heroja

Na teritoriji GO Crveni Кrst:parkovi Tvrđava i ispred zgrade Univerziteta , uređeni deo  Кeja Nišave od Кamenog mosta do mosta Mladosti,naseljeŠljaka i Bulevar Nikole Tesle –akademsko naselje Stevan Sinđelić,12.februar bedem ,Sarajevska ulica,Humska ulica i ulica Vazduhoplovaca

Na teritoriji GO Niška Banja:centralni park u Niškoj Banji i drvored na šetalištu,park ispred hotela Zelengora i šetačke staze iznad hotela i dvorište hrama „sv. Vrača Кozme i Damjana“ u naselju Nikola Tesla,Naselje Nikola Tesla i ulica druga 2.Nišavska

Da bi se akcija uspešno realizovala i izbegle neželjene posledice Preduzeće „SANIT M&M“ poziva građane da u vreme tretmana ne borave na pomenutim lokacijama niti da izvode kućne ljubimce.Pčelari se obaveštavaju da preduzmu mere zaštite pčelinjih društava.

U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika tretman se odlaže za prvi naredni dan kada vremenski uslovi pogoduju za izvođenje istog.

Za sve dodatne informacije u vezi ovog tretmana građani mogu da se obrate Preduzeću „SANIT M&M“ na tel. 018-258-019 i 018-243-876.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com