SportTurizam

Serbia Epic Zlatibor XCM Maraton u nedelju 8.oktobra na Zlatiboru

Premijerno na Zlatiboru u nedelju 08.10.2023. biće održan XCM Maraton u dužinama 15 i 32 kilometara. Pripremljene su 2 staze, FUN 15km koja ima 380m visinske razlike i SPORT 32km koja ima 900m visinske razlike.

Start i cilj je na Kraljevom trgu u centru Zlatibora, dok se staze protežu najlepšim delovima Zlatibora, prema Semegnjevu. Maraton je otvoren za sve, nije potrebna licenca već samo dobro raspoloženje MTB, E-BIKE ili GRAVEL i naravno zaštitna kaciga. Na cilju za sve koji završe očekuje finišerska medalja.

Foto: TO Zlatibor
Foto: TO Zlatibor

Nagradni fond je šarolik, alat poklon kompanije SIM Novi Sad, vikend na Zlatiboru, vožnja Gold gondolom, besplatna startnina za Serbia Epic Vrnjačka banja koji će biti održan 22.10.2023.

Podloga je asfalt, tucanik, makadam, pašnjaci i proplanci. Pozivamo vas da dođete da se zajedno vozimo, uživamo i oživimo staze na Zlatiboru sa željom da narednim godinama imamo još više staza i mogućnosti.

Foto: TO Zlatibor

Organizator je Cycling Club “Novi Sad”, Serbia EPIC i Turistička organizacija Zlatibor.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com