Promo

Septembar nudi divne tretmane i poklone – LONGA VITA

MEZOTERAPIJA 

na individualan način – kreirana shodno tipu kože, problemu, zahtevu nege, lečenja.

MIKRODERMOABRAZIJA – SKIN PEELER + ULTRAZVUČNI TRETMAN

Tretman mikrodermoabrazije će savršeno osvežiti i regenerisati svaki tip kože, umanjiti bore, ublažiti hiperpigmentacije i koži vratiti zdrav i negovan izgled.

MED CONTOUR MULTIPOWER

Tretman za ulanjanje masnih naslaga na telu.

MEZOTERAPIJA ZA LICE NA INDIVIDUALAN NAČIN – PREPOZNAJ SVOJE REŠENJE!

Najefikasniji način za rešavanje svih problema kože.

Hyaluronic acid (Hijaluronska kiselina)
Mezoterapijski koktel sa hijaluronskom kiselinom, koja je ključni molekul za hidrataciju i vlažnost kože, budući da je to prirodni sastojak, koji se inače nalazi u telu, i kao takva predstavlja potpuno bezbednu supstancu. Nadoknađuje koži hidriranost i vlažnost, koju gubi sa godinama.

Mehanizam dejstva: Deluje zahvaljujući tome što pruža koži sposobnost zadržavanja vode, što dovodi do povećanja volumena i elastičnosti kože. Time se poboljšava izgled i tekstura kože.

Preporučuje se da se urade tri tretmana na nedelju dana. Cena tretmana je 50 eura. Mogu da se tretiraju lice, vrat i dekolte. Licu daju sjaj, hidratantnost i bolji tonus. Podstiču proizvodnju sopstvenog hijalurona i kolagena. Mogu da ga rade svi bez obzira na godine starosti.

Fill up

Mezoterapijski koktel, koji ima izvrsno četvorostruko dejstvo:

  • Povećanje gustine kože
  • Povećanje vlažnosti kože
  • Povećanje elastičnosti kože
  • Popunjavanje bora i finih linija

Mehanizam dejstva: Vraća elastičnost kože, sa stimulacijom gustine kože, što daje efekat učvršćivanja.

Preporučuje se da se urade tri tretmana na po nedelju do deset dana. Cena tretmana je 60 eura. Mogu da se tretiraju lice, vrat i dekolte. Preporučuje se klijentima 30 plus godina. Mezoterapijski koktel deluje na rejuvenaciju kože odnosno povećanje elastičnosti i volumena kože.

Matrix
Mezoterapijski koktel sa piruvičnom kiselinom, za biorevitalizaciju kože. Efikasno obnavlja ekstracelularni matriks i dermalna tkiva, vidno podmlađujući i obnavljajući vašu kožu.

Mehanizam dejstva: Aktivni sastojsci ovog koktela deluju u sinergiji, u cilju podsticanja i održavanja metabolizma fibroblasta, čime stimulišu proizvodnju kolagena i regulišu sintezu elemenata koji pomažu u dubinskoj ishrani vaše kože.

Preporučuje se da se urade tri tretmana na nedelju do deset dana.

Firming
Mezoterapijski koktel koji vidljivo obnavlja i poboljšava čvrstinu i tonus kože lica i tela.

Mehanizam dejstva: Njegova formula jača elastična vlakna, kako bi sprečila pojavu i učvrstila opuštenu kožu na licu i telu. Poboljšava izgled opuštene kože trenutnim učvršćivanjem. Povećava elastičnost kože, čineći je glatkom i definisanijom.

Kombinuje se sa Hyaluronic acid – om i Vitaminskim kompleksom. Koži lica daje lifting efekat, koža je zategnutija, hidriranija i vidljivo zdravijeg izgleda. Ponoviti tretman minimum tri puta na nedelju do deset dana.

Vitamin Comlex

Hranljivi mezokoktel koji obezbeđuje dugotrajnu ishranu kože i optimizuje ćelijski metabolizam i funkciju. Izvrstan vitaminski kompeks za nadoknadu mikronutrijenata, u slučaju nedostatka istih.

Mehanizam dejstva: Obezbeđuje optimalne fiziološke uslove kože. Koktel koji se kombinuje sa ostalim koktelima u tretmanima mezoterapije lica.

Restructurer

Mezoterapijski koktel koji značajno smanjuje stvaranje slobodnih radikala, štiteći time kožu od oksidativnog stresa. Takođe, pomaže da se ujednači ten kože i posebno je pogodan za obnavljanje kože, vraćanje sjaja i ublažavanje tamnih fleka. Efikasno usporava proces starenja kože.

Mehanizam dejstva: Kombinacija antioksidanasa štiti kožu od oštećenja slobodnim radikalima, čime se sprečava starenje kože i povećava vlažnost kože. Tretmani se rade na 10 dana, potrebno je uraditi minimum tri tretmana.

TIGF

Mezoterapijski koktel koji ima za cilj da stimuliše faktore rasta, u cilju obnavljanja tkiva. Ovaj rastvor obezbeđuje sve elemente potrebne za ishranu, revitalizaciju i podmlađivanje kože.

Mehanizam dejstva: Pospešuje sintezu faktora rasta, koži vraća vitalnost i elastičnost, čime se poboljšava tonus kože.

Tretman je namenjen beživotnoj koži, koži oštećenoj od sunca kojoj je potrebna moćna revitalizacija i reparacija. Podstiče stimulaciju faktora rasta, proizvodnju ćelijskih mikronutrijentata i sintezu kolagena. Rade se minimum 6 tretmana u razmaku od 15 dana ili četri tretmana na nedelju dana, a onda nakon završenog ciklusa radi se po jedan tretman na dve nedelje još tri puta. Preporuka je da se ne rade ispod 4 tretmana.

AKN ID
Mezoterapijski koktel namenjen masnoj, problematičnoj, koži sklonoj aknama. Efikasno kontroliše produkciju sebuma (loja), razmnožavanje bakterija i zapaljensku reakciju.

Mehanizam dejstva: Moćnom kombinacijom aktivnih sastojaka omogućava kontrolu proizvodnje masnoća, sužava otvorene pore, sprečava začepljenje pora, smanjuje zapaljenske procese i smanjuje iritaciju kože.

Tretman je namenjen masnoj, problematičnoj, koži sklonoj aknama, proširenim porama. Efikasno kontroliše produkciju sebuma (loja), razmnožavanje bakterija i zapaljensku reakciju. Potrebno je da se urade 4 tretmana, vreme izmedju tretmana treba da bude od 7 do 14 dana.

DNA – Pept-HA

Mezoterapijski koktel koji efikasno pojačava sintezu kolagena, za rekonstrukciju oštećene kože.

Mehanizam dejstva: Podstiče zarastanje i uspostavlja balans kože, efikasno obnavlja dermis, poboljšava čvrstinu kože, pospešuje sintezu kolagena, oporavlja oštećenu kožu, povećava gustinu vlakana u koži.

Preporuka je da se urade minimum četri tretmana na 7-14 dana. Namenjen je starijoj i oštećenijoj koži 40 plus. Daje koži neophodnu hidratantnost, dubinski je ishranjuje i vraća joj izgubljeni sjaj i jedrinu.

Redness ID

Mezoterapijski koktel namenjen za tretiranje osetljive kože lica, rozaceu i kožu sklonu crvenilu. Reguliše mikrocirkulaciju kože i jača odbranu kože, čime sprečava nastanak proširenih kapilara i smanjuje upalu.

Mehanizam dejstva: Zahvaljujući snažnom antiinflamatornom dejstvu, ponovo uspostavlja zaštitnu funkciju kože, jača odbranu od onih spoljašnjih faktora koji čine da osetljiva koža reaguje i razvija znakove poput crvenila i simptome poput svraba, peckanja i zatezanja.

Mezoterapijski koktel namenjen za tretiranje osetljive kože lica, rozaceu i kožu sklonu crvenilu. Reguliše mikrocirkulaciju kože i jača odbranu kože, čime sprečava nastanak proširenih kapilara i smanjuje upalu. Potrebno je da se urade 4 tretmana, vreme izmedju tretmana treba da bude od 7 do 14 dana.

Xeroskin

Mezoterapijski koktel koji uz pomoć aktivnih sastojaka vraća balans suvoj koži, obnavlja kožnu barijeru, stimuliše rast novih ćelija.

Mehanizam dejstva: Smanjuje osećaj nelagode i zatezanja, obnavlja narušenu kožnu barijeru, vraća vlažnost, vitalnost i elastičnost, poboljšava funkciju i zaštitna svojstva, intenzivno hidrira.

Tretman je namenjen suvoj dehidriranoj koži skonoj iritacijama. Smanjuje osećaj nelagode i zatezanja, vraća vlažnost, vitalnost i elastičnost, poboljšava funkciju i zaštitna svojstva, intenzivno hidrira. Potrebno je da se urade 4 tretmana, vreme izmedju tretmana treba da bude od 7 do 14 dana.

Sensitive ID

Mezoterapijski koktel koji kombinacijom aktivnih sastojaka smanjuje povećanu osetljivost kože.

Mehanizam dejstva: Nežno uklanja izumrle ćelije sa površine kože, snažnim antioksidativnim komponentama obnavlja kožnu barijeru, ima moćan protiv zapaljenski efekat, umanjuje osećaj nelagode, svraba, zatezanja, poboljšava elastičnost.

Mezoterapijski koktel koji kombinacijom aktivnih sastojaka smanjuje povećanu osetljivost kože (koži koja zna povremeno da se zacrveni, pecka, izaziva osećaj nelagode). Koža koja reaguje bez nekog posebnog razloga na različite stimulanse. Nežno uklanja izumrle ćelije sa površine kože, snažnim antioksidativnim komponentama obnavlja kožnu barijeru, ima moćan protiv zapaljenski efekat, umanjuje osećaj nelagode, svraba, zatezanja, poboljšava elastičnost. Potrebno je da se urade 4 tretmana, vreme izmedju tretmana treba da bude od 7 do
14 dana.

MEZOTERAPIJA ZA TELO

Slimming

Mezoterapijski koktel koji smanjuje pojavu celulita i poboljšava teksturu kože, poboljšava konturu tela u slučaju hidrolipodistrofije, pomažući u smanjenju akumuliranih masnih naslaga.

Mehanizam dejstva: poboljšanje cirkulacije i detoksikacija tela, stimulacija sinteze kolagena, vraćanje čvrstine koži, ublažavanje izgleda „pomorandžine kore“.

Slimming je tretman za redukciju celulita. Rade se minimum 5 tretmana na nedelju dana u kombinaciji sa limfnim drenažama između tretmana.

Draining PPC

Mezoterapijski koktel koji dokazano smanjuje lokalizovane masne naslage i preoblikuje konture tela, zahvaljujući aktivnim sastojcima za razgradnju masti.

Mehanizam dejstva: Ubrzava razradnju masnih naslaga, posebno u onim delovima tela, koji su skloniji akumulaciji istih – stomak, kukovi, butine, kolena, ruke. Nakon ubrizgavanja u masno tkivo, dolazi do razgradnje masnih ćelija, razlaganja masti i njenog prirodnog izbacivanja iz organizma, putem urina. PPC se radi na 3-4 nedelje. Potreban broj tretmana je individualan i zavisi od količine masnih naslaga koje se tretiraju.

Firming
Mezoterapijski koktel koji vidljivo obnavlja i poboljšava čvrstinu i nonus kože lica i tela.

Mehanizam dejstva: Njegova formula vraća elastična vlakna, kako bi sprečila pojavu i učvrstila opuštenu kožu na licu i telu. Poboljšava izgled opuštene kože trenutnim učvršćivanjem. Povećava elastičnost kože, čineći je glatkom i definisanijom.

Firming je tretman zatezanja opuštene kože tela. Kombinuje se sa PPC i Slimming tretmanom.

MIKRODERMOABRAZIJA – SKIN PEELER

Reviderm Skin Peeler Mikrodermoabrazija – Uz odradjeni tretman dobijate ultrazvučni tretman lica GRATIS.

Cilj ultrazvuka je da pojača efekat tretmana. Kombinacija mikrodermoabrazije i ultrazvučnog tretmana je idealna jer umiruje kožu, pospešuje snadbevanje novostvorenih ćelija kiseonikom i omogućava bolju apsorpciju hranjivih svojstava preparata za negu kože.

MED CONTOUR MULTIPOWER – TOPLJENJE MASNIH NASLAGA NA TELU

Med Contour Multipover tretman za uklanjanje masnih naslaga na telu- Za svaki odradjeni tretman ostvaruje se 20 % popusta. Redovna cena tretmana je 80 eura po regiji, a akcijska 64 eura.

Za koji god tretman da se odlučite, budite uvereni da dobijate detaljan, individualan pristup, samim tim najbolje savetovanje sa lekarima iz našeg centra.

Svesni smo da imate pitanja i baš zato su konsultacije kod nas besplatne. Kod nas je tim doktora estetske medicine i pre svega ljudi koji razumeju da i neinvazivne metode traže poverenje, sigurnost i kvalitet.

Budite slobodni da kontaktirate LONGA VITU! Zakažite svoj termin i iskoristite sjajnu akciju koja Vam omogućava da sebi priuštite izuzetne tretmane koje, verovatno odlažete!

069 11 22 359 ili na office@aesthetica.rs

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com