Društvo

Seminar o planiranju, izgradnji i upotrebi CEOP sistema

CEOP sistem u praksi.

Aleksandra Damnjanović, državni sekretar u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije, održaće seminar koji se odnosi na planiranje, izgradnju objekata i upotreba CEOP sistema. Seminar će biti održan 5. oktobra, a edukaciju će upotpuniti i Đorđe Vukotić, advokat i konsultant.

 

“Važna tema ovoga puta biće imovinsko-pravni odnosi, kao osnova i polazna tačka od čijeg pravilnog rešavanja zavisi čitav tok projekta. Iz tih razloga, pravilno i pravovremeno rešavanje ovih pitanja vrlo je važan posao svih, od investitora, izvođača do nadležnih organa koji vode ove postupke i izdaju dozvole.”, rekla je diplomirani pravnik Violeta Stamenković iz Regionalne kancelarije posrednika.

Učesnici seminara, predstavnici sektora privrede i postupajući organi imaće priliku da u direktnoj komunikaciji sa državnim sekretarom i advokatom kao predavačima, razjasne sve nedoumice vezane za praktičnu primenu važnih zakona i procedura.

Ciljna grupa ove edukacije su predstavnici svih sektora privrede, lokalne samouprave, državne uprave, advokati, javni beležnici) i svi ostali zainteresovani za navedenu oblast, uključujući i fizička lica.

Sva pitanja i prijava na mejl: reg.kancelarijaposrednika@gmail.com

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com