Društvo

Seminar na temu upisa u katastar nepokretnosti

Seminar na kojem će biti reči o aktuelnostima u vezi sa upisom u katastar nepokretnosti i vodova biće održan u četvrtak, 8. septembra, u Beogradu. Na seminaru će biti razmatrani najčešći problemi u praksi.

„Poseban osvrt ovog seminara biće posvećen digitalnim servisima, servisnoj magistrali organa uprave, komunikaciji i dostavi rešenja u svom izlaganju“, kaže Violeta Stamenković, diplomirani pravnik, zastupnik RJP“Sl.Glasnika“.

Seminar je namenjen učesnicima koji obavljaju različite poslove za klijente, kao što su geodete, arhitekte, građevinski inženjeri, advokati, javni beležnici, izvršitelji i predstavnicima i javnog i privatnog sektora, posebno sektora prodaje nekretnina.

 

Prema njenim rečima, poseban osvrt biće na digitalne servise, servisnu magistralu organa uprave, komunikaciju i dostavu rešenja.

Predavači su Miloš Bjelanović, načelnik Odeljenja za drugostepeni postupak u Republičkom geodetskom zavodu, i Branislava Rakić, načelnica Odeljenja za pravne i normativne poslove u Republičkom geodetskom zavodu.

Svi zainteresovani za učešće na seminaru mogu se prijaviti putem Regionalne kancelarije posrednika na e-mail: reg.kancelarijaposrednika@gmail.com

Sve informacije u vezi sa seminarom mogu se dobiti na broj telefona 063/44 58 00.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com