Društvo

SEMINAR mekih veština: Prijave u toku!

SOFT SKILLS ACADEMY

SOFT SKILLS ACADEMY ili skraćeno SSA je seminar mekih veština – u teoriji. Ali to je zapravo mnogo više od toga, kažu studenti organizacije EESTEC LC Niš koji su organizatori seminara mekih veština.

SSA je sinonim za prezentaciju i javni nastup, planiranje, komunikaciju, donošenje odluka, timski rad, multitasking i još nekolicinu stvari!

„Naši izvanredni predavači će ove godine pomoći kandidatima koji se prijave da unaprede neke od mekih veština“, kažu iz Udruženja studenata elektrotehnike Evrope – lokalni komitet Niš (EESTEC LC Niš) koji su organizatori ovog kursa.

Soft Skills su zapravo lične karakterne osobine ili određeni kvaliteti koji su svojstveni svakome od nas. One obuhvataju naše stavove, navike, način na koji komuniciramo sa drugim ljudima i još puno toga.

„Upravo dobro vladanje ovim osobinama daje priliku za napredovanje kroz razna obrazovna i životna iskustva… I to su samo neki od razloga koji ce mlade ljude inspirisati da nam se pridruže i ove godine“, kažu u EESTEC LC.

Po završenom seminaru svako od kandidata će dobiti sertifikat za prisustvo predavanjima.

Seminar će se ove godine održati online, u pitanju su dva vikenda, 8-9. maj i 15-16. maj.

Zainteresovani studenti se mogu prijaviti putem sledećeg linka:

https://docs.google.com/forms/d/1njuXXtKOFXNtl4zXijzMW92NFL1i0gHjzR1IY6hRzdU/viewform?chromeless=1&fbclid=IwAR0WxxEMz4qpzWBB2Dt69BhclBPDL0XHCvOIj6czErmZ2pSlIb89ZGDZPB4&edit_requested=true

Foto: EESTEC LC Niš; arhiva

Za više informacija o seminaru pratite naš instagram profil: @ssa_nis i facebook stranicu: Soft Skills Academy-Nis gde ćete redovno moći da pratite sve novitete u vezi sa organizovanjem ovog događaja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button