DruštvoServisne

Seli se Kvantaška pijaca

Pomoćnica gradonačelnice Niša Vladislava Ivković je kazala da je toku izrada tehnička dokumentacija za izmeštanje Kvantaške pijace preko puta Kazneno-popravnog zavoda.

Ivković je, na sednici Gradskog veća, rekla da su već doneta planska dokumenta, neophodna za preseljenje pijace, ali nije navela kada bi pijaca mogla da bude preseljena.

Prema njenim rečima, preduzeće “Tržnica” radi i na izgradnji još nekoliko pijaca na teritoriji grada od kojih će jedna biti na Somborskom bulevara, u blizini ulice Vase Pelagić.

Ivković je rekla da je već u toku priprema infrastrukture neophodne za izgradnju te pijace.
Kako je kazala, Gradsko veće usvojilo je novu sistematizaciju “Tržnice” koja predvidja drugačiju grupaciju po sektorima i povećanje broja radnika u sektoru održavanja higijene.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Sve ste rešili u gradu Nišu još je ostalo da rešite novo mesto kvantaske pijace. Bolje da je presrlite u Doljevcu. Sram vas bilo. Sve čega ste se dohvatili u gradu sve ste upropastili. Sotone jedne.

  2. MA NAJBOLJE U LESKOVAC DA BUDE KVANTASKA PIJACA!!! KAKVE NEBULOZE VISE NECETE PLASIRATI!?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com