Hronika

Sedmorica vozača u toku jučerašnjeg dana vozila pod dejstvom alkohola

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu juče su, u redovnoj kontroli saobraćaja, zatekli sedmoricu vozača koji su automobilima upravljali pod dejstvom alkohola.

Policija je u Sićevu zaustavila pedesettrogodišnjeg vozača „golfa“ koji je vozio brzinom od 109 kilometara na čas na mestu gde je dozvoljena brzina 60 kilometara na čas.

Takođe, utvrđeno je da je vozio bez vozačke dozvole i sa 1,72 promila alkohola u organizmu.

Na području grada, policija je alkotestirala i tridesetogodišnjeg muškarca koji je „audijem“ upravljao sa 1,25 promila alkohola u organizmu.

Obojici je određeno zadržavanje i protiv njih će biti podnete prekršajne prijave.

Ostala petorica vozača, koji su zatečeni da voze pod dejstvom alkohola, isključeni su iz saobraćaja i protiv njih će, takođe, biti podnete prekršajne prijave.

Policija je, juče, otkrila i sankcionisala 316 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Apelujemo na vozače da poštuju ograničenje brzine kretanja vozila, da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola i da dosledno poštuju saobraćajne propise, jer na taj način čuvaju svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Kamo srece da je policija cesce kontrolisala putni pravac Gadzin han – Nis, jer u tom slucaju ne bi doslo do udesa u Lazarevom selu, i vozac crvenog juga ne bi vozio i vise nego duplom brzinom od one koja je obelezena znakom na tom putu, a po cemu je ta ista osoba poznata po mnogim svedocima…! Vozac Alfe nije ni po cemu kriv osim sto je najnormalnije hteo da se uparkira na parkingu i presao preko isprekidane linije brzinom od 10 do 20 km na cas, i ne racunajuci na bahate vozace na tom putu koji od munjevite brzine ne uspeju ni da primete ni da prikoce na vreme…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com