Društvo

Sedmi Sajam za penzionere u Nišu

Sedmi po redu Sajam za penzionere biće održan 7. i 8. decembra 2019. godine u Oficirskom domu u Nišu. Organizatori najavljuju da će posetioci oba dana, u subotu i nedelju, od 10 do 17 časova moći da uživaju u raznovrsnoj ponudi koja ih očekuje.

Manifestacija će biti posvećena najstarijim sugrađanima i sugrađankama koji će na Sajmu moći da provere svoje zdravstveno stanje, da se edukuju o načinima pravilne ishrane, da
saznaju kako da ispune svoje slobodno vreme i da učestvuju na raznim radionicama i zabavnim aktivnostima. Takođe, imaće priliku da učestvuju u nagradnim igrama i da osvoje brojne popuste.

Na Sajmu će biti predstavljen veliki broj izlagača, među kojima su predstavnici medicinskih ustanova, domaće i strane kompanije koje pružaju usluge starijima, udruženja i predstavnici državnih i gradskih institucija.

U okviru štandova izlagača, pored brojnih medicinskih, farmakoloških, prehrambenih i drugih proizvoda namenjenih starijim licima, biće organizovane aktivnosti iz oblasti socijalne zaštite, pomoći i nege u kući, edukacije, zdravlja, zdrave ishrane, volontiranja, sporta, rekreacije i hobija, osiguranja i bezbednosti, finansija, pravne zaštite, kao i stvaralaštva i putovanja.

Cilj ove manifestacije je da prenzioneri kvalitetno provedu svoje slobodno vreme, da prisustvuju koncertima, da učestvuju u raznim radionicama, nagradnim igrama, kao i da na jednom mestu probaju i vide proizvode i usluge namenjene isključivo njima.

Organizatori najavljuju da sve penzionere očekuje zaista odlična zabava sa dosta iznenađenja i aktivnosti koje će obeležiti sedmi Sajam za penzionere.

Ulaz je besplatan.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com