Sport

Sedam medalja za MMA Top Team iz Niša

Deset takmičara Mma Top Team iz Niša na otvorenom mma(mix martial arts) prvenstvu u Vrbasu prošlog vikenda osvojilo je sedam medalja u kategoriji juniora i kadeta. Na ovom prvenstvu na kojem je konkurencija bila jaka, učestvovali su i takmičari iz drugih država, Nišlije su u naš grad donele dva zlata, tri srebra i dve bronzane medalje. Za neko od odličja borilo se više od 140 mladih boraca.

 

“Za tačno cetiri nedelje imamo državno prvenstvo Srbije za kadete i juniore u Beogradu. Očekujemo još bolji plasman naših mladih takmičara”, kazao je Niškim Vestima mma borac i trener kluba Aleksandar Stojičić.

 

Aleksandar Stojičić

“Kao profesionalni mma borac, bivši amaterski šampion i vice šampion Srbije, drugorangirani profesionalni borac u Nemačkoj lake kategorije i glavni trener našeg kluba mogu da kažem da je ovaj rezultat jako bitan za niški borilački sport i region. Rezultat pokazuje da smo kroz dugogodišnji rad uspeli da izgradimo infrasteukturu za mlade momke koji imaju motivaciju i san da se razvijaju na tom polju, osvajaju medalje i postanu velike zvezde u profesionalnom i amaterskom borenju”, istakao je Stojičić.

 

Mma savez Srbije je sklopio ugovor sa Arena Sport kanalom pa će biti moguće praćenje nove mma lige koja startuje ove godine.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com