Hronika

SEĆANJE: Milan ANDREJIĆ (1979-2020)

Povodom šest meseci od smrti Milana Andrejića, člana opštinskog Veća Palilule, zamenika predsednika Skupštine opštine Palilula, u maloj sali Niškog kulturnog centra, održan je komemorativni skup, u prisustvu članova porodice, prijatelja i rukovodstva opštine Palilula.

Nakon minuta čutanja, o liku i delu Andrejića, koji je više od jedne decenije proveo u opštini Palilula govorili su predsednici opštine Palilula Boban Džinić, sada predsednik Skupštine Grada Niša, Aleksandar Ždrale i novoizabrani predsednik opštine Bratislav Vučković. O pojedinostima iz života Milana Andrejića govorio je novinar Dragan Žika Stojanović.

Nakon kraće bolesti, od posledica korona virusa 28.marta 2020. u 41. godini, prerano i zauvek, napustio nas je kolega Milan ANDREJIĆ, član Veća opštine Palilula, uspešan preduzetnik, vlasnik turističke agenciije MM tours u Nišu.

Foto: Dragan Vidojković

Milan je rođen 24. aprila 1979. godine u Nišu, gde je završio osnovnu i srednju školu, Višu pravnu na Pravnom fakultetu u Nišu i Visoku poslovnu školu strukovnih studija. Akademsko zvanje diplomirani menadžer stekao na Fakultetu za poslovno industrijski menadžmet u Beogradu, a zvanje master menadžera na akademskim studijama drugog stepena na studijskom programu, industrijsko ekonomski menadžment.

Foto: Dragan Vidojković

U tri mandata bio je član Veća Gradske opštine Palilula a nakon lokalnih izbora 2016. u jednom periodu obavljao je i dužnost zamenika predsednika Skupštine opštine.

Bio je uvek nasmejan, spreman da pomogne, omiljen među kolegama.

Šestomesečni pomen Milanu Andrejiću biće održan u subotu, 26. septembra od 10 časova na Novom groblju u Nišu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com