Promo

Savršeno glatka koža nakon depilacije

Sunce i lepo vreme su pred vratima. Kada se približava leto dame traže najefikasnije načine kako se rešiti neželjenih dlačica na nogama, bikini zoni i osetljivim područjima.

Za to postoji nekoliko načina, neki su više, neki manji efikasni, neki iziskuju više, a neki manje vremena. Pored profesionalnih usluga depilacije u salonima, dlačice se mogu vrlo efikasno ukloniti i kod kuće. Mnogi od tih načina su gotovo isto efikasni kao laserska depilacija, a daleko su ekonomičniji.

Jedan od najefikasnijih načina uklanjanja dlačica, koji možete primeniti kod kuće, je depilacija voskom. Bez obzira na to da li je hladan ili topao, vosak se nanosi na kožu i povlači jednim potezom u smeru suprotnom od rasta dlačica, izvlačeći ih iz korena.

Da bi depilacija bila uspešna, potrebno je da dlačice izrastu tri do pet milimetara, ali se nakon uklanjanja sigurno neće pojaviti na površini kože narednih nekoliko nedelja.

Za depilaciju kod ku­će mnogo su prakti­čnije spe­ci­jalne leplji­ve trake za de­pilaciju, posebno name­njene određenim regijama tela.

Uklanjanje dlačica preparatima kao što je FITODEPIL Toplog voska je za mnoge žene najprihvatljiviji postupak. Dlake se uklanjaju iz korena što omogućava da rezultat jednog tretmana traje i šest do osam nedelja. Dizajniran da obezbedi maksimalno uklanjanje dlaka DepilWax stvara uslove za dobijanje profesionalnih rezultata u kućnim uslovima.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com