Merošina

Savetovanje za voćare

Privredna komora Srbije, Regionalna privredna komora Niš i emisija o poljoprivredi Agro jug, organizuju savetovanje o stanju voćarske proizvodnje juga Srbije i prednostima udruživanja. Savetovanje će biti održano u petak 8. februara 2019. godine u velikoj sali Regionalne privredne komore u Nišu sa početkom u 11 sati. Na konferenciji će govoriti i predsednik opštine Merošina Saša Jovanović.

Pored predstavnika Komore, Grada Niša, Zadružnog saveza Srbije i Vojvodine, u posebnoj temi posvećenoj voćarskim perspektivama juga Srbije, govoriće jedan od vodećih stručnjaka iz ove oblasti profesor Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu prof. dr Zoran Keserović.

prof. dr Zoran Keserović
foto Printscreen

Cilj savetovanja je predstavljanje voćarske proizvodnje juga Srbije, analiza stanja, predlog mera za poboljšanje proizvodnje, perspektiva razvoja voćarske proizvodnje juga Srbije i prednosti udruživanja proizvođača voća.

Ulaz na savetovanje je slobodan.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com