Društvo

Savet za bezbednost-novo telo Grada Niša

Grad Niš formirao je Savet za bezbednost koji se sastoji od 25 članova predstavnika državnih i gradskih institucija na čelu sa gradonačelnicom Niša Draganom Sotirovski.

Savet čine i lokalni Ombudsman grada Niša, predstavnici policije, BIA, ustanova socijalne zaštite, gradski većnici za obrazovanje i za vanredne situacije, predstavnici republičke i gradske prosvetne inspekcije, predstavnici Školske uprave u Nišu, Aktiva osnovnih i srednjih škola, Učeničkog parlamenta, predškolske ustanove kao i Saveta roditelja.

Dragana Sotirovski, gradonačelnica Niša

“U okviru Saveta za bezbednost formirano je posebno Кoordinaciono telo za smanjenje nasilja u osnovnim i srednjim školama na teritoriji grada Niša”, saopštio je kabinet gradonačelnice.

Foto: www.ni.rs

Za pružanje besplatne psihosocijalne podrške i savetovanja svim građanima i građankama Niša, a posebno deci, roditeljima i zaposlenima u prosveti, pri Sigurnoj kući u Nišu,  od 8 do 20 sati otvoren SOS telefon 063/233-85-90.

U Domu zdravlja Niš radiće svakodnevno od 7 do 20 sati dva broja, za savetovanja i podršku deci školskog uzrasta 018/503-696 i deci predškolskog uzrasta 018/503-579.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. novo koordinaciono telo za upravlje, uskaldjivanje, vodjenje i kontrolu sistemskih propisa za nadzor, pomoc i reagovanje u adekvatnim situacijama razlicitog tipa u cilju resavanja potencijalnih problema…. bla bla bla. Opet novozaposleni, kancelarije, telefoni, struja, plate, sluzbeni auto, sekretarica…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com