Društvo

Savet Filmskih susreta izrazio žaljenje povodom incidenta između Bjelogrlića i Antonijevića

Direktor Niškog kulturnog centra Srđan Savić izjavio je danas da Savet i Direkcija 56. Filmskih susreta u Nišu izražavaju žaljenje zbog incidenta koji se noćas dogodio u hotelu “Ambasador” i dodao da se takve stvari dešavaju i na “nekim drugim festivalim i velikim svetskim dogadjajima”.

Na snimku sa bezbednosnih kamera hotela “Ambasador” koji su u toku prepodneva objavili brojni mediji vidi se kako glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić prilazi stolu za kojim sedi reditelj Predrag Gagi Antonijević i udara ga u glavu. Antonijević pokušava da se odbrani i gura ga nogom, ali Bjelogrlić nastavlja da ga još udara u glavu.

Savić je rekao da Savet i Direkcija festivala ne mogu da komentarišu incident jer nemaju ni prave informacije. Istakao je da se oni bave organizacionim aspektima i nastoje da obezbede što kvalitetniji program.

“Nešto se desilo i organi reda će utvrditi o čemu se zapravo radi. Nemamo prave informacije i ne možemo da govorimo da li je u pitanju privatni ili drugi sukob”, izjavio je Savić. On je kazao da se radi o uglednim filmskim radnicima, s tim što Antonijević nije zvanični gost festivala jer film “Dara iz Jasenovca” ne učestvuje na Filmskim susretima.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com