Hronika

Saslušano 10 osoba zbog ubistva Đokića. Pronađeni i dokazi

Desetak osoba je saslušano zbog ubistva, pojedini, potencijalno osumničeni su prema rečima novinara Pinka Mladena Mijatovića prošli poligraf. On je istakao da su pronađeni i određeni dokazi. Danas će biti obavljena obdukcija, pa će se saznati uzrok smrti.

 

“Saslušano je desetak osoba, svi su prošli poligraf. Niko od građana koji žive u ataru sela Moravac i Tešice nije čuo pucnjavu. Videćemo šta će obdukcija pokazati. Pretpostavlja se da su ubice dobro natopile tela pre nego su ih zapalili, toliko goriva nije mogao samo jedan čovek da ponese”, kazao je Mijatović.

nestala porodica 2
Foto: D. K.

U rasvetljavanje ubistva su uključeni svi policijski resursi. Obavljeno je i veštačenje zapaljenog automobila i pronađen je jedan dokaz. Očigledno je da su izvršioci dobro poznavali teren i kretali su se u okolini kako bi uradili logistiku. Mijatović je rekao da očekuje da ubice budu uhapšene.

Direktor policije Vladimir Rebić rekao je juče da je tročlanu porodicu Đokić, Gorana (57), njegovu suprugu Gordanu (56) i njihovu ćerku Lidiju (25), najverovatnije otela jedna ili više osoba i lišila ih života.

Rebić je predočio da su Đokići oteti u selu Moravac, da su potom ubijeni i da su sa mesta ubistva odvezeni na drugu, nepristupačnu lokaciju, sa gustom vegetacijom, na kojoj su njihova tela spaljena, a posmrtni ostaci sakriveni ispod otpada.

Policija pretpostavlja da je motiv ubistva koristoljublje.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com