Hronika

Saslušani prvi svedoci o ubistvu porodice Đokić

Pred Višim javnim tužilaštvom u Nišu danas su saslušani prvi svedoci u istrazi ubistva porodice Đokić. Na današnjem saslušanju ispitane su kolege Džonićevog sina Stefana, s tim što braća nisu prisustvovala saslušanju.

Stefan je organima gonjenja kazao da je u vreme ubistva kao profesionalni vojnik bio angažovan u Kopnenoj zoni bezbednosti, a njegove kolege su potvrdili da je on kobne večeri bio sa njim na zadatku. Nakon saslušanja prvog svedoka novinarima se obratio branilac Stefana i Milana, Filip Domazet, koji je izrazio zadovoljstvo sadržinom njegovog iskaza.

“Ne bih mogao da vam kažem šta je svedok rekao u interesu istrage, ali mogu da vam potvrdim da je odbrana zadovoljna. Lično sam zadovoljan. Svedoci su potkrepili navode klijenta ,saopštio je Domazet.

Prema njegovim rečima, u nastavku dokaznog postupka u četvrtak će ponovo biti saslušan prvoosumnjičeni Goran Džonić radi razjašnjenja stanja stvari. Goran Đokić, njegova supruga Gordana i dvadesetpetogodišnja ćerka Lidija ubijeni su u noći između 26. i 27. septembra u ataru sela Moravac.

Njihova spaljena tela pronađena su 2. oktobra. Osumnjičen za trostruko ubistvo je Goranov rođak, Goran Džonić, koji je nakon privođenja kao saučesnike naveo svoje sinove, kao i u drugu dvojicu braće iz Moraca. Sviima je određen pritvor do 30 dana.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com