Sport

Saša Mrkić novi šef stručnog štaba Radničkog

Rukovodstvo FK Radnički imenovalo je Sašu Mrkića za novog šefa stručnog štaba, nakon ostavke koju je podneo Tomislav Sivić. Mrkiću će ovo će biti treći mandat na klupi Radničkog, jer je ga je sa uspehom vodio 2013. i 2014. godine.

Igračka i trenerska karijera Mrkića neraskidivo je povezana sa Radničkim. Ponikao je u školi fudbala našeg kluba, a u njemu je ostvario i svoj profesionalni debi. Nekadašnji defanzivac je pored Radničkog, kao igrač nastupao i u Prištini, Radničkom iz Kragujevca, Obiliću i CSKA iz Sofije. Kao trener predvodio je niški Sinđelić, Slogu iz Kraljeva, Dinamo iz Vranja, leskovačku Dubočicu, a kao što je već pomenuto, i u dva navrata svoj matični klub Radnički Niš.

Mrkića i Radnički sledeće nedelje očekuju dve utakmice u Super ligi, već u sredu je zakazana zaostala utakmica protiv Kolubare u Lazarevcu, a za vikend klub gostuje Radniku iz Surdulice.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Hmmm, biće nameštena utakmica između Radničkog niša i Surdulica. Ne može Toncev da bude na dve stolice

  2. Невероватно , Зар је толико времена требало да прође и толико тренера луталица да би се дошло до добитне комбинације . Мркић не игра игре на срећу и кладионице
    О чему ће писати , трачарити фудбалске незналице ?!
    Они немају храбрости да дођу до центра терена пред пуним стадионом .
    Нека се врате сусретима села и не оптерећују Радничким у интересу њиховог здравље .
    Напред Раднички до нових победа !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com