Društvo

Saradnja policije i GO “Medijana” zarad građana na najvišem nivou

Saradnju Policijske uprave u Nišu, a posebno Policijske stanice Medijana sa Gradskom opštinom Medijana potrebno je zadržati na najvišem, postojećem nivou, i unapređivati je u narednom periodu zarad građana koji žive na teritoriji najveće niške opštine. Ovo je istaknuto u razgovoru predsednika Gradske opštine Medijana Nebojše Кocića koji je prvi put posle ponovnog izbora na tu funkciju, razgovarao sa načelnikom Policijske uprave u Nišu, Slavišom Virijevićem i njegovim saradnicima.

Posebno je naglašena odlična komunikacija u vreme vanrednog stanja sa Кriznim štabom i volonterskim centrom najveće niške opštine.

Predsednik Кocić je upoznao načelnika Virijevića sa radom opštine, pronatalitetnoj politici po kojoj je Medijana prepoznatljiva i naglasio da će u narednom periodu prioritet biti izgradnja novih i obnova postojećih sportskih terena.

Prvi čovek niške Policijske uprave kaže da Medijana s pravom nosi epitet centralne gradske opštine, jer se 90 odsto svih javnih manifestacija održava na njenoj teritoriji.

Naglašava značaj intenzivne saradnje i opravdanost stanice koja se nalazi preko puta uprave Medijane, što ima za rezultat odlično organizovane i propraćene događaje na njenoj teritoriji, kada su bezbednost i zaštita građana u pitanju.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Ja bih voleo da vidim sektorskog radnika kako ide peške po ulicama i radi svoj posao. Saobraćajna policija da kažnjava ludake na motorima koji jure po bulevaru Nemanjića a komunalna milicija da ih kažnjava što prave veću buku sa motorima od dozvoljene propisane u gradu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com