Sport

Šarac: U Kruševac po bodove

Fudbaleri Radničkog u utorak od 18:15 sati gostuju kruševačkom Napretku, u utakmici 34. kola Super lige Srbije.

Obe ekipe su u prošlom prvenstvenom kolu pretrpele poraze. Radnički od lučanske Mladosti sa 1:2, a Napredak od Radnika, rezultatom 0:1. Sutrašnji rivali prethodne nedelje završili su i učešće u nacionalnom kupu. Napredak je trenutno vodeći u plej aut grupi ekipa Super lige, a Radnički bi osvojenim bodovima na ovom meču mogao da izađe iz opasne zone.

Šef stručnog štaba Radničkog Dragan Šarac očekuje reakciju svoje ekipe u Кruševcu nakon serije slabijih rezultata uprkos dobroj igri na tim mečevima.

“Svesni smo činjenice da smo puno toga propustili od početka drugog dela prvenstva i ne bežimo od toga. Napredak je dobra ekipa, koja je svoj kvalitet pokazala i na kup utakmici protiv Crvene zvezde gde su eliminisani tek nakon penala. Za nas je sada svaki osvojeni bod ogroman i veoma bitan, pa idemo u Кruševac da odigramo kvalitetno”.

Radnički ni u ovom susretu neće biti kompletan.

“Što se tiče igrača koji ne mogu da nastupe zbog povrede, trojici još ranije povređenih – Saviću, Gakuu i Freju, pridružio se i Andrija Stojanović koji je juče napustio trening zbog bolova. Lekarski tim pokušaće da ga oporavi za ovaj meč ali i njegov nastup je veoma neizvestan. Imamo problem u zadnjoj liniji tima zbogo ovih povreda, ali svi koji budu izašli na teren moraće da odigraju tako da se ne oseti odsustvo bilo kog igrača. Golman Rosić je suspendovan zbog crvenog kartona, pa će u startnoj postavi biti mladi Dimitrije Stevanović”.

Glavni sudija na ovom meču biće Novak Simović iz Lovćenca, a u VAR sobi biće Pavle Tomić.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com