Društvo

SAOPŠTENJE: Niške Vesti prekidaju anketu “Kome ti daješ svoj glas?”

Kolegijum Niških Vesti odlučio je da prekine sprovođenje ankete “Kome ti daješ svoj glas?”, a u kojoj su naši čitaoci trebali da daju glas političaru koji je prema njihovom mišljenju najpopularniji. Anketu prekidamo zbog mnogobrojnih uvredljivih reči upućenih prema učesnicima ankete, ali i zbog pojedinih političkih ličnosti koji su zahtevali od redakcije da se izuzmu iz glasanja.

Napominjemo da je anketa koju su želele da sprovedu Niške Vesti neformalnog tipa, da nije imala naručioca i da se oslanjala isključivo na mišljenju (odgovorima) dela građana Niša, tačnije čitalaca Niških Vesti. Anketa nije bila namenjena istraživanju javnog mnjenja.

Redakcija Niških Vesti se ovim putem izvinjava učesnicima ankete koji su dostojanstveno podneli da njihov lik i delo budu izloženi glasanju, kritikama i oceni javnosti.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. A sta su oni ocekivali kad ni jedan , ni jedan u Nisu ne zasluzuje ni trunku pominjanja za sve gluposti koje rade, nisam iz opozicione svere, jer tek oni ne zasluzuju nista bolje.

  2. Toliko o vasem novinarstvu. Ideja je bila odlicna da se opipa glas naroda. Vlast i opozicija moraju da cuju gradjane. Sami su izabrali da se bave javnim poslom i misljenje kod naroda se formiralo na osnovu njihovog rada. Prosto nisam verovao da je ovako nesto doslo od medija koji je pod direktnom kontrolom grada. Mislio sam da je narucena kako bi botovi izgurali nekog iz SNS u vrhu. Pratio sam glasanje. Steta sto ste poglegli pritisku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com