Društvo

SAOPŠTENJE: “Niš- eskpres” ima ugovor sa Teniskim klubom “Radnički” za parkirane autobuse

Niš-ekspres doo je sa Teniskim klubom “Radnički” iz Niša koji je vlasnik parking prostora u ul. Jadranska bb, na k.p. 1950/3 KO Crveni krst, zaključio Ugovor o zakupu tog prostora kako bi obezbedio prostor za parkiranje svojih autobusa, piše u saopštenju ovog prevoznika.

U saopštenju, koje je poslato sa mejl adrese Sektora za ekonomske poslove ovog preduzeća, dodaje se  da su “na ovaj način obezbedili dodatni prostor za parkiranje vozila kao meru racionalizacije I optimizacije troškova poslovanja, a broj parkiranih vozila je promenljiv i zavisi od uslova i potreba u saobraćaju”.

Saopštenje “Niš-ekspresa saopštenje za parking (1) 

Podsetimo,  15. aprila je zakupac parkinga kod niške Tvrđave Dejan Radosavljević najavio podnošenje krivične prijave protiv „Niš-ekspresa“ jer je to preduzeće desetak neregistrovanih autobusa parkiralo na zemljištu na kome on naplaćuje parkiranje. Radosavljević je rekao da su vozači dovezli autobuse po naređenju, a da njega niko nije kontaktirao, niti je tražio njegovu dozvolu.

Radosavljević je rekao da je parking kod Tvrđave zakupio pre deset godina od Teniskog kluba “Radnički”i da ugovor o zakupu važi do 2024. godine.

Prema njegovim rečima, pre nego što su stigli autobusi, gradska građevinska inspekcija je porušila drvene stubove koji su delili parking od trotoara bez rešenja o rušenju i “bez ikakvog papira”, a policija je napravila zapisnik.

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski izjavila je tada za lokalne medije da je, kada je u pitanju parking kod Tvrđave, sve urađeno po zakonu i da Grad Niš ne odlučuje o tom zemljištu, jer nije vlasnik.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

8 Komentara

  1. Pa ko ce da voz autobusi do vrtista kada ovde blize. Jos bolje nego sto imali na bulevaru.. Odakle teninskom klubu ta zemlje i jel to privatni klub ili ne? Ugasiti teniski klub a drzava neka pokupi imovinu i mirna Bosna. Sve to lepo tu srusiti …

  2. Sram vas bilo, smeta vam buvljak a autobusi zagadjivaci ne? U svim svetskim metropolama je buvlja bijaca u centru grada, samo smo mi najpametniji. Dosta!

    1. Slazem se u potpunosti ,Nis ,centar grada bice uskoro parking grad za sve pa i za Nis Exspres

  3. Ako je tako onda iseliti i teniski klub kako bi tvrđava doživela puni sjaj .Isto kao što je cvetna pijaca zaklonila tvrđavu tako i teniski tereni pod hitno i to premestiti u Čair gde mu je mesto

  4. Preispitati vlasništvo Teniskog kluba nad parcelom, i krivično ih goniti jel su isti prostor izdali i Dejanu i Niš ekspresu.

  5. Nisexpres moze da napravi ugovor sa gradom da se autobusi parkiraju kod konja.Pitanje je da li je to normalno!

  6. Како ли их само довезоше без таблица док пресретачи зује по граду или за аутобусе то не важи

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com