Društvo

Sanja ima brojne dijagnoze, a roditelji nisu u mogućnosti da sami plate lečenje

Sanja Stanković je dvadesetjednomesečna devojčica kojoj je odmah po rođenju dijagnostikovane brojne dijagnoze koje značajno ograničavaju njene sposobnosti. Sanja je rođena 10.08.2020. godine u Nišu. Nakon početnog šoka koji su roditelji nakon Sanjinog rođenja doživeli, shvatili su da moraju učiniti sve da joj pomognu i olakšaju život koliko je to moguće.

 

“Sanja ima brojne dijagnoze, a nema ni jednu funkciju, hrani se putem peg-a. Mi kao roditelji nismo u mogućnosti da joj pružimo lečenje u Turskoj sa tretmanom matičnim ćelijama, pa smo se uključili u fondaciju Aleksandar Šapić Budi human. Međutim, sakupljenje novca u fondaciji je baš slabo”, rekla je Sanjina mama Niškim Vestima.

Sanja je beba koja se još uvek nije ni jednom osmehnula a kamoli sve drugo što bebe njenog uzrasta rade. Da bi napredovala u lečenju potrebno je omogućiti intenzivnu fizikalnu rehabilitaciju i ostale potrebne tretmane kako bi napredovala.

Roditelji nisu u mogućnosti da sami plate troškove lečenja pa se ovim putem obraćaju svim humanim i dobrim ljudima da im pomognu kako bi Sanja što pre nastavila sa lečenjem.

Sredstva su joj potrebna za lečenje u zemlji i inostranstvu, specijalističke i kontrolne preglede, dijagnostiku, rehabilitaciju, terapije i ostale potrebne tretmane, za ortopedska pomagala kao i za putne troškove i smeštaj.

Olakšajmo Sanji detinjstvo! Budimo humani!

Pomozimo Sanji!

Upišimo 1121 i pošaljimo SMS na 3030

Upišimo human1121 i pošaljimo SMS na 455

160-6000001216647-24

160600000121708180
IBAN: RS35160600000121708180
SWIFT/BIC: DBDBRSBG

E-doniraj

PayPal

NBS IPS QR kod

Sanja Stanković - NBS IPS QR kod
*Pristupite preko vaše mBanking aplikacije i skenirajte kod sa ekrana. Iznos je podešen na 1000 RSD, a korekcija iznosa se može uraditi u samoj aplikaciji.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com