Promo

Sanitarije, najbitniji elementi svakog kupatila – AQUA CASA

Sanitarije su najbitniji deo svakog kupatila, zato je neophodno da budu kvalitetne, pouzdane i odgovarajućeg dizajna. AQUA CASA iz svog asortimana predstavlja Vam sanitarije brenda Minotti i poznatih svetskih proizvođaca Vitra, Kale, Roca, Ideal Standard i Jika.

Napravljene su od visokokvalitetne sanitarne keramike otporne na mahenička ostecenja i veoma lake za odrzavanje, modernog i svedenog dizajna i najrazličitijih oblika, tako da je mogućnost kombinacija u skladu sa veličinom kupatila i ostalim elementima zaista velika.

Lavaboi različitih boja i oblika (okrugli, ovalni, pravougaoni, elpsasti…)  sa širokom lepezom dimenzija, pored standardne montaže na stojecem ili konzolnom stubu, mogu se koristiti kao ugradni ili nadgradni, što Vam daje mogućnost samostalnog dizajniranja kupatilskog nameštaja.

AQUA CASA

Takođe AQUA CASA Vam nudi i kompletan gotov kupatilski nameštaj široke palete boja i dezena.

Monoblokovi i wc šolje za zidne i podne kanalizacione odvode, stojeće i konzolne sa običnim ili soft close antibakterijskim daskama od duroplasta.

Uz wc šolje u ponudi je velki izbor ugradnih  i nadzidnih vodokotlića za nisku i visoku montažu uz sve prateće elemente i rezervne delove.

AQUA CASA

Tu je kompletan program sanitarne keramike i galanterije prilagođene osobama sa invaliditetom.

Posetite salon kupatila Aqua Casa svakog radnog dana u terminu od 09,00 do 16,00 časova.

AQUA CASA
AQUA CASA
Bulevar 12. februar 54, Niš
office@aquacasa-ni.rs
INSTAGRAM

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close