Promo

Sandra Silađev zakazala Nišlijama “Dejt” na letnjoj pozornici u Tvrđavi

Ova predstava je definitivno najgledanija i najtraženija u regionu, kažu organizatori

Monodrama glumice Sandre Silađev ,, Dejt“ biće izvedena 22. juna na Letnjoj pozornici u Nišu od 21 sat.

“Do sada je za samo šest meseci odigrana više od 50 puta a možemo da se pohvalimo da je Sandra Silađev dva puta napunila dvoranu Spensa u Novom Sadu, Cankarijev Dom u Ljubljani i sve velike dovrane u Srbiji regionu i u Evropi. Ovo će sigurno biti jedan od najvećih nastupa koji ćemo organizovati na ovoj turneji. Očekujemo pravi spektakl“, kažu organizatori.

Sredovečna gospođa i samohrana majka Olivera Živković izašla je na zakazani ljubavni sastanak. Međutim, njen “dejt” se ne pojavljuje.

Olivera dakle čeka.

Koga i šta? Da li će saznati rezultate svojih zdravstvenih nalaza?  Hoće li otkriti koji je smisao braka i zaklinjanja na večnu ljubav? Kako Olivera tretira majčinstvo i tumači položaj žene u današnjem društvu? Da li će shvatiti zašto je dužina haljine i visina štikle obrnuto  proporcionalna jačini morala? Hoće li saznati da li su kafići prilagođeni potrebama osoba sa invaliditetom? Da li je svet sigurno mesto za tinejdžerke? Da li je bolje biti plaćena ili neplaćena domaćica? Kako samohrana majka u isto vreme i doji bebu i ide na posao?

Predstava nije namenjena mlađim osobama od 18 godina. Slikanje i snimanje tokom programa je zabranjeno.

Ulaznice su u prodaji u knjižarama Delfi i Indigo agenciji Big Star travel, OMV pumpana i online na tickets.rs. Mesta će biti numerisana a cene ulaznica su od 1.000 do 1.200 dinara.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com