Društvo

Sanacija ulice Svetolika Rankovića o trošku izvođača radova

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski najavila je danas da će ulica Svetolika Rankovića narednih dana biti sanirana i da će izvodjač radova o svom trošku popraviti ono što je oštećeno.

Ulica Svetolika Rankovića nedavno je rekonstruisana, medjutim, nakon prvih obilnih padavina, na njoj su se ponovo pojavile izbočine i velika ulegnuća kolovoza pa su je gradjani na društvenim mrežama nazvali niškom “Atlantidom”.

Sotirovski je danas, na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici, navela da su radnici Javnog komunalnog preduzeća “Naisus” iz oštećene kanalizacije izvukli kamenje, ivičnjake, delove nameštaja, čak i jednu betonsku žardinjeru.

“Taj materijal kome mesto svakako nije u kanalizaciji, sprečio je veliku količinu kiše koja je pala za kratko vreme da uobičajeno otekne cevima i napravio ogromne pukotine na kanalizacionoj infrastrukturi, te je materijal ispod asfalta ispran, a nova ulica postala ‘Atlantida'”, kazala je Sotirovski.

Foto: Zvanicna fb strancica Dragane Sotirovski

Ona je takodje navela da će “grad još jednom da porazgovara sa nadzorima”, a JKP “Naisus” da ponovo proveri prvobitne tvrdnje da kanalizaciona mreža u ulici Svetolika Rankovića nije bila za sanaciju. Veliki broj Nišlija od juče deli fotografije ulice Svetolika Rankovića na kojima se vidi duboka i više metara duga krivudava pukotina posred jedne kolovozne trake, kao i izbočine na drugoj kolovoznoj traci. Rekonstrukcija pomenute ulice koštala je 22 miliona dinara.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Mali je Aleksinački rudnik da stanu svi paraziti grada Niša sa sve njihovim izvođačima radova. Bukagije na noge i da kopaju rudu 20 godina!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com