Promo

San koji se ispunjava (VIDEO)

Težnja da se otkrije i sazna budućnost je deo čovekove prirode. Istina, ljudi različito prilaze ovom pitanju. Neki žive i deluju u kontekstu” jedimo i pijmo jer ćemo sutra umreti” dok drugi sagorevaju od želje da spoznaju šta im donosi budućnost. Oni stalno istražuju kada će im najviše biti naklonjene zvezde sreće da bi bili uspešni u svojim poslovima.

Iz tog razloga u skoro svim mas-medijima nalazimo reklame za lične horoskope. Čitamo oglase gde nam se nude i reklamiraju svoje usluge vidovnjaci, kojekakvi proroci, predkazivači budućnosti itd.

Ako u najozbiljnijem smislu postavimo pitanje: ko zaista poznaje budućnost? Ko ima tu moć da odgurne zavesu vremena i daleko sagleda našu budućnost,budućnost jednog naroda ili budućnost celog čovečanstva?

Može li to zaista neki čovek pa makar ga zvali: prorok, mag, astrolog, vrač, vidovnjak itd. Da li zaista u čoveku postoje takvi potenciali?

Na ovo pitanje nalazimo odgovor u Svetom pismu: “Ja sam Bog i nema drugog Boga, i niko nije kao ja. Koji od početka javlja kraj i izdaleka što nije bilo; …Isaija 46,9.10.

Za više tekstova posetite traganja.org

Prvih deset čitalaca koji pozovu na broj 060/80 – 80 – 119 dobijaju knjigu na poklon.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com