Promo

Samopouzdanje od samog početka: T-Roc

Dugotrajna impresija. Impresivan dizajn, brojne opcije za individualizaciju i visok kvalitet izrade do najsitnijeg detalja: T-Roc zna kako da impresionira.

Duo-kolor varijante

Izdvojite se iz mase.

Zato što vam monotonija ne odgovara. Sa duo-kolor varijantama u završnoj obradi novog modela T-Roc, to ste obezbedili. Za T-Roc Sport, boje su crna i jarko crvena.

Dizajn modela T-Roc pokazuje karakter: Visoki kvalitet, detalji, avangarda. Upečatljiv detalj dizajna je C-stub: hromirana trim traka ističe coupe oblikovanu, izduženu liniju krova vozila. Istovremeno, prepoznatljiv prednji deo i jasne linije boka daju modelu T-Roc moćan i samouveren izgled.

Sportski kupe oblik čini kompaktan cross over izgled privlačnim na velikom međuosovinskom razmaku sa kratkim prepustima. Velika prednja rešetka, bočne zavesice, crni mat lukovi točkova i snažni difuzori sa zadnje strane pokazuju koliko ima dinamike i uživanja u vožnji.

Šta neko pokaže, drugi vide. Ovo je pogotovo istinito za specijalno dizajnirano osvetljenje modela T-Roc. Standardno je opremljen dnevnim svetlima što je vidljivo na prednjem odbojniku. Kako su pokazivači pravca integrisani u dnevna svetla, ovo može biti posebno praktično kada skrećete ili menjate putanju.  Ovo čini dnevna svetla jednim od glavnih elemenata dizajna modela T-Roc. U kombinaciji sa standardnim halogenim svetlima u compact dizajn varijanti. Ako se opredelite za opciona LED svetla (T-Roc Sport serija), privlači pažnju dopadljivim prstenastim oblikom.

Zadnji deo modela T-Roc takođe ima upečatljiv izgled zahvaljujući zadnjim svetlima u LED tehnologiji. U varijanti T-Roc Sport, zadnja svetla su izrazito tamno crvene boje.

T-Roc Sport.

Ko može da odoli? Aluminijumski naplaci od 17 inča i vidljivo naglašena crvena klješta kočnica za nezaboravan izgled. Sa zadnje strane tamno crvena zadnja LED svetla naglašavaju samouvereni izgled. Zadnji prozor i zadnji bočni prozori su takođe zatamljeni i savršeno se uklapaju u sportski izgled T-Roc Sport-a. Zatamljenja apsorbuju solarna zračenja i tako stvaraju posebno osvetljenje u unutrašnjosti. Na taj način možete da vozite hladne glave iako vam srce ubrzano kuca usled toliko zabave.

Uz enterijer takođe ide i crni krovni prozor a ambijentalna svetla vam dopuštaju da uronite u prijatnu atmosferu. Dok je svetlost u prostoru za noge bele boje, osvetljene dekor trake su crvene. Pedale su od nerđajućeg čelika a standardni multifunkcionalni upravljač presvučen kožom je lakši za upravljanje. Udobna sportska sedišta vozača i putnika obezbeđuju primetnu bočnu podršku a integrisana, ručno podesiva lumbalna podrška pomaže vam da udobno sedite na dužim putovanjima. Standardno su presvučena tkaninom “Gem” dizajna, a na zahtev dostupna su i kožna “Vienna” sedišta.

T-Roc Design.

T-Roc dizajn vam daje slobodu. 17-inčni točkovi su dostupni u tri dodatne boje. Kao dodatak, možete koristiti dvobojne zaštitne obloge kako biste dali vozilu individualni pečat. Hromirani detalji daju modni izgled vašem T-Roc dizajnu. Mogu se naći, na primer, kao maske na prednjoj rešetci ili trapezoidnim poljima na zadnjem delu vozila. Difuzor je srebrne boje i napred i pozadi.

Kada uđete u vozilo, ambijentalno svetlo je bele boje: dekor trake, prednja i zadnja svetla za čitanje i svetlo u prostoru za noge, stvaraju posebno prijatnu atmosferu. Sa Dash Pad- dizajnirani panel na kontrolnoj tabli- možete birati između četiri različite boje i samim tim dizajnirati enterijer po vašem ukusu.

Sedite u komforna i udobna sedišta koja su u jednoj od dve varijante “Vienna” visokokvalitetne kože. Sa ove prijatne polazne tačke, možete telefonirati, putem telefonskog interfejsa, opušteno tokom putovanja.

Da li ste poneli svoju omiljenu muziku na USB-u? Zahvaljujući USB- interfejsu, možete je slušati preko zvučnika u vašem T-Rocu. Sa ovom opcijom nema dosade.

Posebno tokom dužih putovanja, detekcija umora može biti značajna pomoć: čim registruje odudaranje od normalnog upravljanja, detekcija umora preporučuje pauzu optičkim i zvučnim signalima.

Infotainment.

Više u svakoj novoj vožnji. Iskoristite vreme u svom modelu T-Roc. Vrhunski infotainment pobrinuće se da ste uvek u toku, da obavljate telefonski razgovor bez ruku , slušate omiljenu muziku i brzo stignete na željenu destinaciju.

Izbegnite nepotreban stres. Čak i ako ste navikli da se nosite sa svakodnevnim stresom novi model T-Roc može vam biti od pomoći u brojnim situacijama.

Opuštena vožnja

Opuštena vožnja

Ne samo u kritičnim situacijama, T-Roc olakšava i svakodnevni život i situacije koje donosi. Tu je standardni “Lane Assist”, opcioni sistem kontrole udaljenosti i opcioni sistem podrške “Emergency Assist”.

Front-Assist sa sistemom nužnog kočenja u gradu

Na opterećenim drumovima.

Da li biste voleli da imate asistenta koji stalno prati saobraćaj ispred vas? “Front Assist” sistem nadzora okoline u kombinaciji sa sistemom nužnog kočenja u gradskim uslovima i sistemom zaštite pešaka čini vašu svakodnevnu vožnju značajno opuštenijom.

Park Assist i pomoć pri parkiranju

Osvojite puteve. I slobodna parking mesta.

Parkiranje zna da iskušava strpljenje. Opcioni sistem pomoći pri parkiranju u novom modelu T-Roc olakšava potragu za slobodnim parking prostorom i sam proces parkiranja.

“Blind Spot”-Senzor sa parking asistencijom

Jednostavna promena kolovozne trake i parkiranje.

Opcioni “Blind Spot”- senzor sa parking asistencijom vas upozorava u granicama mogućnosti sistema na vozila u “slepom uglu”. Kada se krećete u nazad, senzor prati prostor sa strane i od pozadi.

Uklapa se u vaš životni stil. Udoban i lepo dizajniran, T-Roc ostavlja puno prostora za vaš lični izražaj. Progresivni dizajnerski elementi doprinose tome i velikom broju opcija za individualizaciju.

BROS AUTO
018 4566800
Dimitrija Tucovića bb, 18000 Niš
www.brosauto.rs

Individualni dizajn
Jedinstven kao i vi.

Baš kako želite: Dizajnirajte unutrašnjost modela T-Roc u skladu sa svojim idejama i dajte mu lični pečat detaljima u boji.

[iframe src=”https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d4105.317043637799!2d21.840248009082444!3d43.31640466232027!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x4755b76290a6c077%3A0xe3cb6e673dba6944!2z0JHRgNC-0YEg0JDRg9GC0L4g0JTQntCe!5e0!3m2!1ssr!2srs!4v1577362110136!5m2!1ssr!2srs” width=”600″ height=”450″ frameborder=”0″ style=”border:0;” allowfullscreen]

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com