Promo

SAMOPOUZDANI NOVI CADDY OSVOJIĆE VAS perfektnim performansama – BROS AUTO (FOTO)

100 % nov. 100 % Caddy

Novi model Caddy oličenje je samopouzdanja. Kako u Bros-u tvrde ovaj novi Caddy redizajniran je iz temelja – 100%. Veliko interesovanje vozača za novi model samo je potvrdilo ono što su tvorci i želeli – savremenom vozaču potrebno je nešto novo, savršeno i sigurno, to su i postigli.

Caddy 
Caddy Cargo
Caddy Compact

Ovaj novi Caddy model nosi markantne oblike i najnovije sisteme podrške, kvalitetne digitalne instrumente, inovativni infotainment sistem (Innovision Cockpit) i online usluge. Sve ovo doprinosi da novi Caddy i dalje ostaje pouzdan, prilagodljiv i funkcionalan – još je smremniji na sve ono što vam život donosi.

Promena označava napredak, tako proizvođači najavljuju novi usavršeni model Caddy a samim izgledom ovaj lepotan to i dokazuje

Novi Caddy ima istaknute detalje – dizajn spoljašnjosti je doveden do perfekcije!

Uz vrhunske proporcije i naglašene linije, novi Caddy ima snažan nastup i odiše izrazitom dinamikom.

  • LED glavna svetla i LED zadnja svetla
  • Stakleni panoramski krov
  • Sistem za otključavanje i zaključavanje vozila bez ključa
  • Električna podrška za zatvaranje zadnjih podiznih vrata i kliznih vrata
  • Novi 18″ točkovi od lakog metala

Unutrašnjost – Intuitivno upravljanje

Unutrašnjost modela Caddy potpuno je redizajnirana i sada u njoj vlada visok nivo digitalizacije. Za ovaj svestrani model sada su prvi put raspoloživi opcioni digitalni instrumenti: Digital Cockpit. Kombinovani instrument i infotainment sistem u tom slučaju su povezani u najsavremenijem digitalnom okruženju (Innovision Cockpit).

Digitalizovani su i brojni drugi upravljački elementi: između ostalog, to su modul sa tasterima za funkcije svetla i vidljivosti na levoj strani multifunkcionalnog upravljača i modul ispod infotainment sistema sa tasterima za direktan pristup različitim funkcijama menija. Takođe, Caddy oduševljava aktivnim sistemom prozračivanja putničkog prostora, udobnim sedištima ergoComfort, novim konceptom sedišta koji nudi dva zasebna sedišta u trećem redu i brojnim drugim istaknutim detaljima.

Foto: vw-privrednavozila.rs

Digitalni korisnički meni obezbeđuje revolucionaran izgled instrument table i dodatno pojednostavljuje vožnju.

Istaknuti detalji

  • Infotainment sistem veličine 25,4 cm i digitalni instrumenti (Innovision Cockpit)
  • Novi koncept sedišta sa dva zasebna sedišta u trećem redu sedišta
  • Sistem aktivnog provetravanja putničkog prostora
  • Sedišta ergoComfort
  • Elektronska promena stepena prenosa “shift by wire” (kod DSG menjača)
Foto: vw-privrednavozila.rs

Savremeni sistemi podrške – Pomoć i prevencija

Uz najsavremenije sisteme podrške u novom modelu Caddy možete potpuno bezbrižno da uživate u svakoj vožnji: za vašu bezbednost brinu se podrška pri promeni kolovozne trake, podrška izlaska iz parkirnog mesta (Rear Cross Traffic Alert), podrška za manevrisanje prikolicom (Trailer Assist) i sistem Travel Assist sa podrškom za zaustavljanje u nuždi (Emergency Assist).

Kontrola slepog ugla sa podrškom za izlazak iz parkirnog mesta

Izdaje zvučno upozorenje kada primeti da se pri izlasku iz parkirnog mesta vožnjom unazad previše približavate drugom vozilu. Ako vozač ne reaguje, sistem zaustavljanjem ublažava moguće posledice sudara ili, u idealnom slučaju, u potpunosti izbegava sudar. U video klipu o sistemu podrške kao primer je prikazan model Crafter.

Podrška za zadržavanje vozila na kolovoznoj traci Lane Assist

Pomoću multifunkcionalne kamere registruje se kolovozna traka kojom se vozilo kreće i intervencijama upravljača zadržava se smer vožnje. U video klipu o sisitemu podrške kao primer je prikazan model Crafter.

Foto: vw-privrednavozila.rs

Podrška za Trailer Assist

Sistem samostalno manevriše vozilom sa prikolicom pri poprečnom parkiranju i olakšava vožnju unazad kada želite da se precizno približite utovarnim rampama ili drugim objektima. Vozač treba samo da ubaci stepen za vožnju unazad, pritisne taster parkirnog sistema i regulatorom za nameštanje spoljnih retorvizora odredi smer u kojem će se prikolica zakretati.

Travel Assist sa sistemom Emergency Assist

Asistirana vožnja više nije daleka budućnost: uz tehnologiju podrške za vožnju Travel Assist već danas možete pritiskom na taster na upravljaču uživati u potpunom komforu. Travel Assist obezbeđuje najviši nivo komfora:

  • posebno na autoputevima i brzim putevima podrša Travel Assist može umesto vas da održava smer i brzinu vozila u kolovoznoj traci, pri čemu u obzir uzima razmak do vozila koja se kreću ispred vašeg.
  • U kombinaciji sa automatskim menjačem sa dvostrukom spojnicom DSG vozićete opušteno kroz saobraćajne gužve, povremene zastoje i saobraćaj sa čestim zaustavljanjima i kretanjima.

Novi Caddy možete da poručite i pogledate detaljnije u salonu automobila BROS AUTO na Bulevaru Dimitrija Tucovića u Nišu.

BROS AUTO 
Dimitrija Tucovića 185
018 4566 800
FACEBOOK

 

Radujemo se vašoj poseti i rado ćemo vas posavetovati

BROS AUTO

 

[iframe src=”https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d6904.2165803411335!2d21.838505673282274!3d43.31707522557205!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x4755b76290a6c077%3A0xe3cb6e673dba6944!2sBROS+AUTO+doo!5e0!3m2!1sen!2srs!4v1557392264663!5m2!1sen!2srs” width=”600″ height=”450″ frameborder=”0″ style=”border:0″ allowfullscreen]

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com