Promo

SAMO NAJBOLJE IZ PRIRODE: “Ukus prirode” dostupan svima u TPC “Kalča”

Prirodne sokove, hladno ceđene bez šećera, ali i domaći cepkani ajvar, pekmeze i slatka, od ponedeljka 24. oktobra, možete kupiti i u Nišu, u prizemlju Tržnog centra “Kalča” (trafika) 2.

Na pojedine proizvode koji s pravom nose naziv “Ukus prirode”, Nišlije su već navikle. Do sada su mogli da ih konzumiraju samo u boljim restoranima i kafićima, a sa otvaranjem prodavnice biće omogućeno kupcima da ih povoljnije pazare.

Savršeni ukus naših proizvoda nastaje na jugu Srbije gde se nalaze naše plantaže i upravo ta klima i geografski položaj daje našem voću i povrću vrhunski kvalitet.

Sve je počelo 1993 godine podizanjem prvog zasada u mestu Lipovica sa ciljem i idejom da od našeg voća napravimo gotov proizvod koji će biti broj jedan po kvalitetu. Pre svega dokazali smo se kao najbolji proizvodjači u primarnoj proizvodnji u našem regionu i nakon dve decenije rada, učenja i istraživanja sa najboljim stručnjacima na našim prostorima, 2012 godine nastao je brend „UKUS PRIRODE“ po čemu je jug Srbije i poznat.

PROBAJTE JEDNOM I POSTANITE DEO NAŠE PORODICE!

UKUS PRIRODE
TPC “KALČA”, Prizemlje (trafika) 2, Obrenovićeva bb
ukusprirode.com

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Jedan komentar

  1. Ovo nejlepsi i najbogatiji kraj i zaista imaju najleose prirodne proizvode,od svih vrsta ajvara,pindjura,ljutenica do nakvalitetnih prirodnih sokova,dzemova i ostalih djakonija, i voda im je dobra pa ne moraju da koriste precicsenu nobel vodu za pripremu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com