Promo vesti

SAJONARA – Opremite svoj životni prostor vrhunskim kvalitetom!

SAJONARIN malorpodajni objekat u Kalči, lokal B 22, postoji već skoro dvadeset godina. Za to vreme zavredio je poverenje ogromnog broja zadovoljnih mušterija, a SAJONARA je postala vodeći brend našeg regiona u oblasti modne metraže!

U ovom SAJONARINOM objektu možete pronaći najveći izbor metražne robe za kompletno opremanje vašeg doma ili prostora.

Iz široke palete ponude, u ovoj specijalizovanoj prodavnici, izdvajaju se posebno zavese i draperi za opremanje vašeg životnog prostora!

SAJONARA je naširoko poznata po svom stonom programu. Nemojte se začuditi kada u najeminentnijim restoranima i najpoznatijim kafanama vidite solnjake, etno i ekskluzivne, rađene upravo od SAJONARINIH materijala!

SAJONARA

Za miran san i udobnost, SAJONARA nudi najkvalitetnija i originalno dizajnirana posteljna platna, posteljni pamuk, damast, saten pamuk, frotir, flanel, krep…

Naravno, veliki izbor mebla i materijala za presvlačenje nameštaja, kreveta i fotelja. Nešto što ćete retko gde naći to je pluta na metar, za potpuno estetsko opremanje vašeg doma!

Sajonara d.o.o.
Maloprodaja: TPC Kalča lam B 22
066/8005006
 sajovanara@hotmail.com
Facebook

Pored izuzetno povoljnih cena, SAJONARA je poznata po svom odnosu prema mušterijama. Oni vaše želje pretvaraju u stvarnost, tako da u SAJONARI dobijate pomoć pri odabiru željenog materijala, uslugu merenja, krojenja do finalnog proizvoda koji će vaš životni prostor pretvoriti u pravi topli dom!

 

SAJONARA – Vaš brend !

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com