EkonomijaObrazovanje

Sajam poslova i stručnih praksi „Job Fair“

„Job Fair 2021.“, Sajam poslova i stručnih praksi, i ove godine će biti održan pod sloganom „Tvoja karijera počinje ovde“. Sajam, koji će studetnima, diplomcima i postiplomcima pružiti šansu da stupe u kontakt sa poslodavcima i na taj način im olakša potragu za radnim iskustvom biće održan 22. i 23. marta. Trinaesti po redu sajam organizuje Udruženje studenta tehnike evrope – BEST Niš.

Sajam poslova i stručnih praksi ,,Job Fair – Tvoja karijera počinje ovde!” ove godine zbog epidemioloških rizika biće održan onlajn.

„Odlučili smo se za izradu specifične platforme koja će omogućiti da tokom dva dana sajma studenti imaju priliku da se na jednom mestu susretnu sa predstavnicima kompanija, ostvare direktan kontakt iz udobnosti svojih domova i saznaju više o poslovima i stručnim praksama koje su u ponudi. Predstavnicima svake kompanije učesnice se pruža prilika da se sretnu sa mladim visokoobrazovnim kadrom, da podobnije upoznaju studente sa svojom delatnošću i prema svojim potrebama preuzmu biografije studenata iz naše CV baze “Job Fair CV Book”“, ističu organizatori.

Sajam pruža mogućnost da zainteresovana lica stupe u direktnu komunikaciju sa predstavnicima kompanija koje će učestvovati i biti nosioci dogadjaja i to: Microsoft, QUEST,, AGENCIJA ZA KONSALTING REGIONALNA KANCELARIJA POSREDNIKA, APTIV, JOHNSN ELECTRIC, CUBIC MotionDSP, ENJOY.ING, INGSOFTWARE, HDL Design House, OIPROBOTICS, PRIME SOFTWARE, ZUHLKE i td.

„Oni su u potrazi za mladim, ambicioznim i visokokvalifikovanim kadrovima“, rekli su organizatori.

Takođe, posetioci sajma će biti u mogućnosti da prisustvuju besplatnim radionicama, tribinama kao i prezentacijama kompanija učesnica.

„Prijave za intervjue će ubrzo biti otvorene kod pojedinih kompanija, učesnica ovogodišnjeg sajma. Baza će biti na raspolaganju svim kompanijama učesnicama sajma, nakon čega će one moći da izaberu kadrove čiji im profil najviše odgovara. Sve podatke koje budu ostavili u našoj bazi biće čuvani u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka“, kažu.

BEST Nis pokušava da motiviše sve one koji su u potrazi za poslom da budu aktivni, jer će možda baš na ovom sajmu doći do posla za koji su se usavršavali.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button