DruštvoEkonomija

Sajam poslova i stručnih praksi “Job Fair” u zgradi Elektronskog fakulteta

Udruženje studenata tehnike Evrope – BEST Niš organizuje 15. po redu jubilarni Sajam poslova i stručnih praksi pod nazivom “Job Fair – Tvoja karijera počinje ovde!”. Nakon dve godine online i hibridne varijante, Sajam poslova i stručnih praksi “Job Fair” zakazan je za 6. i 7. mart u zgradi Elektronskog fakulteta u Nišu.

“Studentima, diplomcima i postdiplomcima predstavljamo mogućnost zaposlenja i razvoja profesionalnih karijera kao i lakše stupanje u kontakt sa poslodavcima kompanija iz različitih oblasti poslovanja”, poručuju organizatori.

Studenti koji traže posao ili stručnu praksu biće u mogućnosti da se susretnu sa predstavnicima kompanija, ostvare direktan kontakt i saznaju više o poslovima i stručnim praksama koje su u ponudi.

Agendu Sajma zapošljavanja i stručnih praksi možete da pogledate OVDE.

Sajam poslova i stručnih praksi “Job Fair – Tvoja karijera počinje ovde!” nastao je kao želja studentske organizacije “BEST Nis” da studentima i drugim mladim ljudima pomogne u nalaženju željenih poslova ili praksi u struci. Zamisao koja stoji iza ovog koncepta jeste da se mladima pruži mogućnost da se povežu i upoznaju sa radom kompanija koje imaju svoja predstavništva u našoj zemlji i koja će na ovaj način dobiti mlad, motivisan i, pre svega, stručan kadar. Osnovni cilj Job Fair-a jeste da se pomogne mladima da izgrade uspešnu karijeru i da im se omogući sticanje iskustva i neformalnog obrazovanja u toku studiranja, kao i zapošljavanje i napredovanje u struci.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com