Promo

Sajam automobila imaće i humanitarni karakter – ASTER

Marketinška agencija ASTER imaće na svom štandu magično ogledalo i svako ko bude hteo da se ovde slika  moćiće da ostavi i dobrovoljni prilog za lečenje malog Ognjena.

Humanitarnu pomoć za lečenje malenog Ognjena sakuplja niška humanitarka Marina Adamović koja sada radi za “Fondaciju-humanost bez granica” i upravo njena humanitarna kutija biće na štandu ASTER-a.

“Foto ogledalo uveličava svaku vašu privatnu ili poslovnu zabavu, stvara čaroliju i spontane trenutke pretvara trajne uspomene u vidu fotografije, koja se štampa odmah”, kažu iz ASTER-a.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Magic Mirror (@magic_mirror_carolija)

Ako želite da Ognjenu pomognete odmah iz fotelje možete da pošaljete 73 na 2407.

Ognjen Milčić (2016) iz Leskovca, dete je iz uredno vođene i kontrolisane trudnoće. Razvijao se, išao je u vrtić i bio naizgled zdravo dete. Ništa nije ukazivalo na to da ima zdravstvene probleme.

Problemi počinju u drugoj polovini maja mesecu 2020. godine  Počinju povraćanja i gubitak ravnoteže. Nakon posete lekaru, posumnjalo se na stomačni virus, zatim na upalu srednjeg uha. Na specijalističkom pregledu skenerom, ustanovljeno je da Ognjen ima hidrocefalus nakon čega su ga hitno prebacili na Dečju kliniku Tiršova u Beogradu kako bi mu ugradili VP šant.

Nakon ugradnje VP šanta roditeljima je saopšteno da Ognjen ima zastrašujuću dijagnozu, difuzni leptomeningealni glionerualni tumor, koji nije operativan, a zahvata moždane ovojnice i kičmenu moždinu. U međuvremenu  Ognje ostaje bez vida, u njegovom svetu više nema omiljenih crtaća, boja i igrica. Bez obzira na sve Ognjen je veseo dečak koji ne skida osmeh sa lica. Kako bi nastavio sa lečenjem  potrebna mu je pomoć svih nas.

Sredstva su mu potrebna za lečenje u zemlji i inostranstvu, za specijalističke i kontrolne preglede, rehabilitaciju u banjskim uslovima, dijagnostiku, operativne zahvate, za terapije, lekove, suplemente,  medicinske aparate i opremu, za preparate za poseban režim ishrane kao i za putne troškove i smeštaj.

Ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da pomognu Ognjenu da pobedi opaku bolest, tako što će poslati SMS sa brojem 73 na 2407. Uplate za pomoć u lečenju mogu se izvršiti i na dinarski i devizni račun korisnika i putem e-doniraj internet plaćanjem platnim karticama iz celog sveta, kao i preko PayPal-a

Cena SMS-a iznosi 200 dinara. PDV se ne naplaćuje. Mogućnost slanja SMS-a imaju korisnici MTS-a, Yettel, A1 i Globaltel mreže.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com