Zabava

Šabačke pank-rok legende Goblini sviraju u niškoj Banovini

Jedan od najznačajnijih pank-rok bendova regiona, legendarni šabački Goblini, nastupiće u petak, 2. juna u Nišu. Koncert će biti održan u Banovini, koja je po mišljenju publike među najlepšim koncertnim prostorima u gradu, a početak koncerta je najavljen za 21 sat.

Goblini će ovom prilikom odsvirati ceo svoj kultni album „U magnovenju”. Ovo izdanje im je obeležilo karijeru i donelo najveće hitove, ali i pesme po kojima ih prepoznajemo i pamtimo i koje su ostavile neizbrisiv trag pank-roka na ovim prostorima, a to su: „U magnovenju”, „Anja, volim te”, „Ima nas!”, „Bolje soko u ruci nego guska u krevetu”, „Vođa”, „On je ona je”, „Petra”, „Ona”, „P 5”, „Privatni rat”, „On” i „Kraj”.

“I tu, naravno, neće biti kraj, jer će Goblini odsvrati i sve ostale hitove iz cele karijere i zasigurno prirediti Nišlijama još jedan koncert za pamćenje”, najavljuju organizatori.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 1400 rsd mogu se kupiti u pivnici “Nemir” (Učitelj Tasina 17), Vintage Shop-u (Davidova 9) i agenciji „Big Star Travel” (Dušanova 84a). Cena ulaznice na dan koncerta biće 1600 rsd.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com