Promo

“Sa nama dobijate sve na tacni” – Ketering PORTO NUOVO

Kada kažemo da: “Sa nama dobijate sve na tacni”, upravo to i mislimo.

Vaš poseban dan, bilo to rođenje deteta, devojačko ili momačko veče, diplomiranje, rođendan ili bilo koji drugi veseli skup, u isto vreme predstavlja posebnu priliku, kako za Vas, tako i za ketering tim splava PORTO NUOVO. Tim sa dugogodišnjem iskustvom pružiće Vam vrhunsku uslugu – kako u smislu posleženja, tako i kvaliteta i ukusa hrane.

U zavisnosti od vrste proslave, u ponudi su standardne opcije, posne, mrsne ili opcije za osobe sa određenim zdravstvenim dijetetskim ograničenjima – hrana bez glutena, vegeterijanska ili veganska hrana, slatkiši sa zaslađivačima za osobe sa dijabetesom.

“Dovoljno je samo da popunite kratak upitnik u vezi sa posebnim zahtevima i mi ćemo se pobrinuti da Vaši gosti ne osete razliku u ukusu hrane koja je spremana posebno za njih”, poručuje tim splava sa dugogodišnjim iskustvom.

Ketering za firme

Želite vašim zaposlenima obezbediti zdrave i kvalitetne ketering obroke na dnevnom nivou?

Dnevni ketering doručak, ručak ili kompletan dnevni meni obroka tim profesionalnih kuvara saslušaće Vaše želje i ideje i sastaviti savršen meni ukusnih energetski balansiranih obroka koji će zadovoljiti svakog zaposlenog.

Kanape ketering za koktel proslave

Koktel proslave su najpopularniji vid posluženja za razne korporativne događaje. Ova opcija je savršena za prostore koji se sastoje od više odvojenih prostorija ili gde ne postoji mogućnost postavljanja švedskog stola.

Kada su u pitanju koktel proslave, usluga se izvodi u vidu posluženja kanapea, hrane i pića bez mesta određenih za to, već naše osoblje nosi hranu i piće na platoima i isto poslužuju u prolazu.

Hrana se sastoji od takozvanog “finger food-a”, što znači da je svaki pripremljeni zalogaj na tacni upravo to – dovoljan za jedan zalogaj.

Ono čime se naročite ponosimo jesu tačnost, doslednost u kvalitetu namirnica i ukusa, kao i svežina hrane.

[meta_gallery_carousel]

Ketering se priprema na način i u vremenskom periodu koji je proračunat tako da na željenu adresu stigne hrana savršene svežine i forme.

Neka JEDINI niški splav Porto Nuovo bude Vaš izbor za mir i uživanje!

Porto Nuovo Nišavski Kej, Niš
info@portonuovo.rs
065/ 2446 – 571
Instagram

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com