Promo

Sa Galaxy Travelom PUTUJTE SIGURNO

Galaxy Travel tokom godina rada, atraktivnim aranžmanima, kako po Srbiji, tako i po Evropi ali i egzotičnim destinacijama i profesionalnom timu postao je pravi brend kada su u pitanu turizam i uspomene koje se pamte tokom čitavog života.

Leto je počelo, vreme kada se najviše putuje i kada se trudimo da posetimo sve destinacije koje smo planirali tokom čitave godine. Epidemija virusa korona poremetila je te planove i način organizovanja putovanja.

Ono što nije poremetila to je posvećenost iskusnog tima Galaxy Travela, da svakoj organizaciji pristupi sa maksimalnom pažnjom kako bi avantura protekla u najboljem redu.

GALAXY TRAVEL

Šta god da diktira trenutna situacija, Galaxy Travel odgovara na svaki izazov i uvek u pripremi ima sigurnu destinaciju. Bilo da se radi o aranžmanima u Srbiji, odlasku na more ili jednodnevne izlete, prijatelji iz Galaxy Travela uvek su posvećeni isključivo Vama! Dobićete detaljna uputstva i uslove pri svakom putovanju, a oni će uložiti trud da doživljaj i avantura budu nezaboravni.

Kako biste uvek bili u toku, sve aktuelne aranžmane koje priprema Galaxy Travel možete pratiti na njihovom sajtu www.galaxytravel.rs, a kroz njihov blog upoznaćete se i sa najudaljenijim krajevima koji će probuditi vašu maštu i želju za novim iskustvima.

GALAXY TRAVEL

Za Galaxy Travel svaki detalj je bitan, a SIGURNOST SVAKOG PUTNIKA JE IMPERATIV!

Zato posetite njihovu poslovnicu u Hajduk Veljkovoj 37 i zajedno odaberite neku od aktuelnih top destinacija, koje čekaju na Vas!

GALAXY TRAVEL
GALAXY TRAVEL
Hajduk Veljkova 37 II – 4
018 252858
www.galaxytravel.rs
FACEBOOK 

 

KRENITE U NOVE AVANTURE – GALAXY TRAVEL!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close