Ekonomija

Ryanair odlaže planirane letove iz Niša do Malte

Irski niskotarifni avio-prevoznik Ryanair planira da prve letove ka Malti ponovo pokrene početkom naredne godine odnosno 10. januara umesto ranije planiranog 13. decembra, piše “Fly from Niš”.

Iz Ryanair-a su za “Fly from Niš” ranije saopštili da redovno prate situaciju na tržištu, ograničenja za putovanja i da u zavisnosti od tih stvari donose odluke kako bi optimizovali svoju mrežu linija.

Podsećaju da je i Wizz redukovao određene letove i ka Beču i Malme i da se ponovno uvođenje ovih letova očekuje 13. odnosno 17. decembra, a da je novo redukovanje najavljeno za početak naredne godine.

Trenutno sa Aerodroma Niš možete leteti ka Milanu Bergamu, Stokholmu Arlandi, Beču(Ryanair), Frankfurt Hanu, Dortmundu, Memingenu i Bazelu, prenosi fly

Sa aerodroma podsećamo sve putnike da se još jednom informišu oko uslova putovanja za ulazak u EU preko sajta avio-kompanije ili IATA Travel centra, kako ne bi bili odbijeni sa leta ukolko nemaju traženu dokumentaciju.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitaj i :
Close
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com