Politika

Ruska stranka traži od Vučića da proglasi vanredno stanje i odloži izbore

Povodom narastajuće opasnosti od širenja koronavirusa, Gradski odbor Ruske stranke u Nišu poziva građane da shvate ozbiljnost situacije i da se pridržavaju svih propisanih mera zaštite. Nema mesta panici, već samo odgovornom ponašanju prema sebi, svojim najbližima i svim ljudima sa kojima na bilo koji način dolazimo u kontakt, saopštila je ova stranka.

Apelujemo i tražimo od predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, Vlade i svih koji su u prilici da odlučuju o sudbini našeg naroda da uvedu vanredno stanje, zatvore vrtiće, škole i fakultete i povuku sve neophodne poteze kako bi smo izbegli katastrofu širokih razmera koja se događa u mnogim zemljama sveta.

 

“Ruska stranka će na sastanku koji je predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić najavio za utorak 17.03.2020.godine tražiti uvođenje vanrednog stanja, odlaganje izbora do daljeg, odnosno do stabilizovanja epidemiološke situacije u zemlji. Tražićemo i prekid svih predizbornih radnji, a posebno prikupljanje potpisa za podnošenje izbornih listi, kako bi se izbeglo bilo kakvo okupljanje građana, a samim tim i smanjila mogućnost širenja koronavirusa”, navodi se u saopštenju ove stranke.

 

Ruska stranka smatra da, u ovom trenutku, ne postoji ništa važnije od zdravlja naših sugrađana i daće svoj maksimalan doprinos svim aktivnostima na suzbijanju koronavirusa.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com