Izbori 2020Politika

Ruska stranka izlazi na izbore, na glasačkom listiću pod rednim brojem 5

Nosilac liste Milan Krstić, bivši predsednik GO Medijana

Ruska stranka predala je izbornu listu Gradskoj izbornoj komisiji i učestvovaće na lokalnim izborima zakazanim za 21. jun. Ovu partiju u Nišu predvodi bivši predsednik Gradske opštine Medijana Milan Krstić.

 

Ruska stranka poziva sve građane da izađu na izbore, ali ovog puta ne samo da glasaju, nego i da biraju. Da biraju one kandidate za koje misle da u naredne četiri godine mogu da donesu prosperitet i bolji život u ovom gradu, rekao je Krstić Niškim Vestima.

Milan Krstić, nosilac liste Ruske stranke u Nišu

„Lista broji 22 kandidata za odbornike. Radi se o ostvarenim ljudima, o ljudima koji su dugi niz godina stanovnici Niša i koje ljudi prepoznaju. Da se građanima dopada lista naše stranke govori podatak da smo za pet dana uspeli da prikupimo 700 potpisa. Nadam se da će se Nišlije setiti svega onoga što sam ja kao predsednik Gradske opštine Medijana radio i da će nas nagraditi jednom čistom peticom“, istakao je Krstić.

 

Krsić se zahvalio svima koji su dali podršku njihovoj listi. Ističe da će se truditi da ukoliko im građani ukažu poverenje da oni u svakom trenutku znaju gde odlazi novac iz gradskog budžeta. Potrudićemo se da im taj novac vratimo na pravi način, kao što sam to radio dok sam bio predsednik GO Medijana, poručio je nosilac liste Ruske stranke u Nišu Milan Krstić.

Foto: Peđa Dimitrijević

Gradska izborna komisije je do sada proglasila četiri izborne liste. Pod rednim brojem 1 na izborima će biti lista Srpske napredne stranke, zatim, lista Aleksandra Šapića, Srpske radikalne stranke i Ujedinjene seljačke stranke.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

6 Komentara

    1. Nije ovo Rusinska stranka Banane, nego RUSKA stranka u kojoj hvala Bogu nema doticnog… Kao sto pise predsednik Ruske stranke u Nisu je Milan Krstic.

  1. @Tadija i Pera
    Gospodo nije ovo nikakva stranka, jer ove isterasmo iz SNS u poslednje 2 godine. To je velika uvreda za Srbiju i bratsku Rusiju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button