Društvo

Rotari klub Niš – Medijana donirao paketiće deci u Sigurnoj kući

Članovi Rotari kluba Niš – Medijana novogodišnjim paketićima, obradovali su mališane koji se nalaze sa svojim majkama u Sigurnoj kući u Nišu.

 

 

„Želja članova Rotari kluba Niš- Medijana je da u periodu novogodišnjih i božićnih praznika obraduju decu obolelu od raka kao i decu i žene Sigurne kuće“, kažu u Rotari klubu Niš – Medijana.

„Svet ne menjaju oni koji uvek znaju kako, već oni koji su dovoljno hrabri da to pokušaju“ stoji na zahvalnici NURDOR-a , koju je 30. decembra 2020. godine dobio klub RC „Niš Medijana“ kupovinom njihovih poklon paketića.

Foto: Rotari klub Niš – Medijana

Кupljeni paketići su namenjeni za žene i decu koji na žalost svoje novogodišnje praznike nisu u mogućnosti da provedu u svojim domovima, već borave u Sigurnoj kući za žene i decu žrtve porodičnog nasilja u Nišu.

Rotari klub Niš-Medijana odlučio je da ovom dvostruko korisnom akcijom, završi prethodnu i započne ovu godinu, sa željom da na skroman način pomognu i decu oboleluod raka i decu i žene iz Sigurne kuće iz Niša.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com