Sport

RK Železničar dobio novo pojačanje!

Čini se da u niškom kolektivu sve ide dobro, pa i neplanirane okolnosti i vanredni događaji brzo se nadoknađuju…

Za sporazumni raskid sa Nikolom Miloševićem i prazninu na poziciji levog beka usled povrede Padežanina došlo je rešenje u vidu novog igrača u redovima “Želje”.

Naime, dogovorena je saradnja sa Stevanom Sretenovićem, rođenim 1995. godine, koji je potpisao ugovor do kraja sezone sa jesenjim prvakom.

“Reč je o izrazito visokom i perspektivnom rukometašu, dvometrašu sa dugim stažom nastupa u mlađim reprezentativnim kategorijama Srbije, koji je, pod selektorskom palicom Dejana Perića, čak debitovao i za A nacionalni tim naše zemlje.” kažu iz kluba.

“Sticajem okolnosti, vratio sam se iz Turske, trenirao neko vreme sa Partizanom čekajući novi inostrani angažman, ali je iskrsla ponuda Železničara koju sam sa zadovoljstvom prihvatio. Najiskrenije, ovo što sam video tokom prvih par dana boravka u Nišu, ja nikada do sada nisam video u srpskom rukometu. Od organizacije kluba, preko kvaliteta ekipe, do, pre svega, kvalitetnog rada na treninzima, tako da ovi rezultati „Želje“ i plasman na tabeli nisu slučajni.” istakao je Sretenović.

Železničar je na prvom mestu tabele Superlige sa 5 bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu Slogu, koja je i naredni rival Nišlija, a na svom kontu ima osam pobeda i jedan remi.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com