Merošina

Rezultati sa specijalizovane izložbe nemačkih ovčara (FOTO)

Proteklog vikenda održana je druga specijalizovana izložba nemačkih ovčara na Oblačinskom jezeru, u organizaciji Kinološkog društva “Jug Bogdan” iz Merošine. Izloženo je 66 pasa iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Bugarske i Makedonije. Pobednici u razredima nagrađeni su peharima i haranom za osvojena prva četiri mesta.

Za najlepšu ženku i mužjaka izložbe proglašeni su Sansa House of Grumil i Roki vom Brummenland, dok je najbolja odgajivačka grupa Naishof. Sudija na izložbi bio je Dr Filip Bogoeski iz Makedonije.

Organizatori iz KD “Jug Bogdan”, Saša Ristić i Srđan Igić, zadovoljni su čitavom izložbom.

Zahvaljujemo se opštini Merošina i ljudima sa Oblačinskog jezera na nesebičnoj pomoći u organizaciji ove međunarodne izložbe, kao i fabrici Gebi koja je darovala hranu Frendli. Nadam se da su izlagači zadovoljni plasmanom i nagradama i će iduće godine biti još više učesnika “- kaže Saša Ristić jedan od organizatora izložbe.

Tome u prilog idu brojni komentari na društvenim mrežama od strane zadovoljnih učesnika. Odgajivači iz skoro čitavog Balkana oduševljeni su uslovima i kompletnom organizacijom.

Ovo je bila druga “specijalka” koju ovo mlado kinološko društvo organizuje u Merošini. KD “Jug Bogdan” osnovano je 2016. godine i za kratko vreme uspelo da na izložbe u svojoj organizaciji dovede izlagače iz skoro svih zemalja u okruženju i tako promoviše opštinu i van granica naše zemlje.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com