Promo

Revolucionarna evolucija – Novi Audi A3 Sportback

U svetu koji se brzo menja, potreban vam je pratilac spreman za nove izazove. Sa progresivnim dizajnom i inovativnim tehnologijama kao što je Audi connect, kažu u niškom Bros Auto.

Spoljašnjost: savršena linija

Novi Audi A3 Sportback u Atoll plavoj metalik boji i verziji edition one sa izražajnim rubovima kućišta točkova, širim tragom i kontinuiranom linijom ramena na bokovima. U kombinaciji sa novom, većom Audi singleframe rešetkom saćaste strukture Audi A3 Sportback ostavlja najizraženiji atletski utisak do sada.

BROS AUTO

Quattro i Audi drive select

Zahvaljujući opcionom pogonu na sve točkove quattro, progresivnom upravljaču i opcionom sistemu Audi drive select novi Audi A3 Sportback spreman je za sve rute. Pomoću sistema Audi drive select možete da prilagodite karakter modela A3 Sportback svom načinu vožnje – bez obzira na to da li se radi o komfornom, dinamičnom, automatskom ili potpuno individualnom načinu vožnje. Modus efficiency dodatno doprinosi efikasnijoj potrošnji goriva.

Digitalizacija na dodir

Sve funkcije MMI ekrana nude jednostavno upravljanje dodirom čak i tokom vožnje. Zahvaljujući opcionoj opremi kao što su Audi virtualni kokpit i Head-up prikaz dodatne informacije se prikazuju tačno u vidnom polju vozača. Za fantastičan doživljaj zvuka pobrinuće se opcioni Bang & Olufsen Premium sound sistem sa 3D zvukom.

Više prostora

Zahvaljujući zapremini prtljažnika od 380 l i komfornoj opremi za utovar i istovar prtljaga novi Audi A3 Sportback nudi izuzetnu prostranost. Veća unutrašnja visina vozila i slobodni prostor u području nogu u prednjem i zadnjem delu vozila pobrinuće se za još veći nivo udobnosti i funkcionalnosti.

BROS AUTO

Po meri

Uz opcionu opremu iz Audi originalne dodatne opreme vaša svakodnevica u modelu Audi A3 Sportback će biti još jednostavnija. Krovni kofer nudi veći prostor za odlaganje a možete birati između različitih boja i veličina.

BROS AUTO

Budite prepoznatljivi

Za sportski izgled pobrinuće se točkovi od lakog metala u Acumen dizajnu sa 5 V-kraka crne boje sa kontrastnom Quarz sivom i Signal crvenom bojom koji dosledno naglašavaju dinamični dizajn vozila.

BROS AUTO
BROS AUTO 
Dimitrija Tucovića 185
018 4566 800
FACEBOOK

 

Radujemo se vašoj poseti i rado ćemo vas posavetovati

BROS AUTO

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com