Promo

RESTORANI IZVOR – Tradicija i niški merak u svakom zalogaju

IZVOR, IZVOR NA VIDIKU I MILIN IZVOR

Najbolji južnjački specijaliteti danas nisu rezervisani samo za Nišlije, zhvaljujući Restoranima IZVOR u tradicionalnim specijalitetima uz poznati niški merak možete da uživate i na Kopaoniku ali i u dva restorana u Nišu.

Pored “baze” restorana Izvor kod novog Kliničkog centra novootvoreni restorani na Kopaoniku – Izvor na Vidiku i Milin Izvor, nekada Nišlijama poznata Čitaonica kompletirana je ponuda za sve one koji bi da osete ono najbolje što Niš ima a to je vrhunska hrana i probrana vina sa ovog podneblja i čitave Srbije.

Kuvari i domaćini lanca Restorana IZVOR iz Niša imaju divnu obavezu da gostima iz čitave Srbije i sveta pokažu, kako se „dobro“ sprema ali i uživa u Nišu.

Pored tradicionalnih jela i specijaliteta ove već dokazane kuće dobre hrane, kako je Nišlije rado zovu, IZVOR NA VIDIKU na krovu Srbije donosi toplinu i posvećenost niških kulinara u spremanju najukusnijih jela ne samo sa juga zemlje.

Izvorska popularna trljanica, pihtije, Izvorska tajna i uskusno spravljena starena mesa odavno pomeraju granice kada je ponuda tradicionalnih specijaliteta u pitanju. Nadaleko su čuvena jela koja spremaju niški kuvari koji svakog dana svojim radom pružaju više, uvodeći nove moderne ukuse koji su trend u svetu a traže se kod nas.

Dva Izvora u Nišu i jedan na Kopaoniku, koji je smešten u vikend naselju VIDIK RESIDENCE nude užitak kakav nećete pronaći u drugim “gostionama”

IZVOR NA VIDIKU – KOPAONIK sa pažljivo biranim ambijentom koji se uklapa u zimsku idilu našeg najpopularnijeg skijaškog centra, nudi pravo uživanje uz vrhunski spremljena jela i pažljivo birana pića koja upotpunjuju doživljaj.

IZVOR NA VIDIKU, Vikend naselje bb, Vidik Residence – Kopaonik (0653533513)

IZVOR NA VIDIKU

MILIN IZVOR počeo je nedavno sa radom. Nišlijama je nekada ovaj restoran bio poznatiji pod imenom Čitaonica a nalazi se tik uz stadion Fudbalskog kluba Car Konstantin na Bubnju. Potpuno renovirani objekat pruža drugačiji ugođaj  od svih restorana u Nišu, krase ga tradicija okupljanja baš na tom mestu ali i provereno dobra hrana po kojoj su restorani Izvor poznati.

MILIN IZVOR, bivša Čitaonica, Stadion Fudbalskog kluba Car Konstantin – Niš (0641500200 / 4500-200)

Za sve restorane Izvor jedno je zajedničko –  na pravom ste mestu ako želite da prijatelje i sebe počastite vrhunski premljenom hranom, uživanje u ambijentu je neizostavno.

Niški merak oseća se u svakom kutku ovih restorana i baš je to ono što izdvaja Izvorove restorane i čini ih domaćinskim gde se osećate kao svoj na svome.

Budite tamo gde uživaju sva čula,

posetite Restorane IZVOR,

DOBRO DOŠLI!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com