Servisne

Republički geodetski zavod: Građani Niša dobili novi informacioni sistem za katastar

Novim i modernim informacionim sistemom, osim Beograda i Novog Sada, pokriven još jedan veliki centar Republike Srbije, kakav je Niš gde se odvija veliki deo ekonomskih dešavanja, piše u saopštenju.

Republički geodetski zavod je uspešno implementirao novi centralni informacioni sistem za katastar nepokretnosti u Nišu, kažu u saopštenju.

Za građane Niša novi centralni informacioni katastarski sistem donosi sledeće benefite:

-Pravna sigurnost i efikasnost: ispravljene su višedecenijske neusaglašenosti, povećavajući pravnu sigurnost imovine građana, kao i efikasnost i transparentnost rada RGZ-a.

-Podrška ekonomskom razvoju: Ovaj sistem je ključan za podršku daljem ekonomskom razvoju Niša, obezbeđujući stabilno poslovno okruženje za investicije i rast.

-Globalno priznanje: Novi informacioni sistem RGZ-a spada među prvih pet u svetu po kvalitetu i efikasnosti, čime postavljamo globalne standarde.

-Digitalna revolucija: Implementacijom kompletno digitalizovanih procesa rada, garantujemo sigurnost podataka i svodimo mogućnost za grešku na nulu.

-Saradnja na globalnom nivou: Projekat implementacije sprovodi se u saradnji sa Svetskom bankom, u okviru projekta “Unapređenje zemljišne administracije u Srbiji”, što pokazuje našu posvećenost međunarodnim standardima i najboljim praksama.

Ovo je samo početak. Republički geodetski zavod nastavlja sa radom na implementaciji naprednih informacionih sistema širom Srbije, potvrđujući našu posvećenost inovacijama i napretku., piše u saopštenju zavoda koji je dostavljen medijima.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Katastar u Nišu primljenu sudsku odluku umesto da uknjiži na opštini Crveni Krst pošalje opštini Hadži Han jer i tamo postoji KO Miljkovac i kad sam reagovao i web pristupom ih opomenuo da su pogrešili ostali su gluvi a katastar G. Han je predmet arhivirano ???????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com