DruštvoVirus Korona

Republičke i gradske inspekcije pregledale 783 objekta, izrečena jedna prekršajna prijava

Udruženi inspekcijski nadzor tokom protekle nedelje je na teritoriji Nišavskog upravnog okruga obavljen u 783 objekta, a inspektori su izrekli jednu prekršajnu prijavu, saopštio je Nišavski upravni okrug.

U saopštenju se pojašnjava da su tokom protekle nedelje sprovedene zajedničke akcije republičkih i gradskih inspekcija, Komunalne milicije i Poreske uprave u Nišu. Poštovanje epidemioloških mera kontrolisale su i opštinske uprave jedinica lokalnih samouprava, a po preporuci Radne grupe za koordinaciju republičkih inspekcija radi primene mera za suzbijanje širenja Covid-19.

Pojačan zajednički nadzor i koordinisani rad inspekcijskih službi i drugih ovlašćenih uprava i institucija na teritoriji Nišavskog okruga već je najavljen, a sada se sprovodi u delo. Svi će koordinisano i zajedničkim snagama, prema nedeljnom planu, kontrolisati ugostiteljske objekte, javni saobraćaj, sportske centre, trgovinske lance i maloprodajne objekte.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com