Promo

Repertoar Cineplexx bioskopa: Pet novih naslova i dva događaja (VIDEO)

Repertoar Cineplexx Niš bioskopa za period od 29. decembra do 4. januara.  

Na repertoaru se ove nedelje nalaze pet novih naslova i dva događaja:

„Najbolji rođendan ikada“ – Od prethodnog Čarlijevog rođendana prošlo je čak godinu dana! On se unapred radovao velikoj zabavi, ali iznenada niko nema vremena za slavlje, jer mu se na njegov divan dan mlađa sestra razbolela. Iz protesta, Čarli odlučuje da krišom od svih pobegne kod bake, ali baka živi čak na drugom kraju šume.

„Venčanje za umreti“ – U procesu spasavanja svojih porodica, oni ponovo otkrivaju zašto su se uopšte zaljubili.

„Duhovi prošlosti“ – Nakon što se borila da osnuje porodicu, Džuli Rivers je konačno u trećem tromesečju trudnoće. Dok se njen suprug Danijel prilagođava novom poslu predavača na koledžu, Džuli nadzire nadogradnju njihove upravo kupljene izolovane istorijske kuće na obali jezera. Pre nego što se sneg otopi, planiraju da se tamo uz vatru udobno smeste sa njihovom tek rođenom devojčicom. Jedne večeri Džuli završi u bolnici. Kako bi izbegla prevremene trudove, propisano joj je osam nedelja obveznog mirovanja. Dok Danijel radi, Džulinu monotoniju zamenjuju uznemirujući prizori i zvukovi — sve ukazuje na to da je njen dom iz snova uklet, a duh iz njene prošlosti pokušava da prenese zastrašujuću poruku.

„M3GAN“ – Pretpremijerno u Cineplexx Niš bioskopu. Najkreativniji umovi horor žanra – reditelj Džejms Van, koji je stvorio franšize Slagalica strave (Saw), Podmuklost (Insidious) i Prizivanje zla (The Conjuring) i Blumhaus, producent filmova Noć veštica, Crni telefon i Nevidljivi čovek— predstavljaju nam novo, sveže lice straha.

M3GAN je čudo veštačke inteligencije, živa lutka programirana da bude detetov najverniji prijatelj a roditelju najbolji saveznik. Dizajnirala ju je sjajna robotičarka Džema (Alison Vilijams iz filma Beži!) tako da M3GAN može da sluša, gleda i uči dok postaje učitelj, drugarica i zaštitnik deteta za koje je vezana.

Kada iznenada postane staratelj svoje osmogodišnje rođake Kejdi (Vajolet Makgrou, Prokletstvo kuće na brdu), Džema je nesigurna i nespremna da bude roditelj. Pod intenzivnim pritiskom na poslu, ona odlučuje da upari svoj M3GAN prototip sa Kejdi u pokušaju da reši oba problema — a to je odluka koja će imati nezamislive posledice.

„Lil, Lil, krokodil“ – U glavnim ulogama su Havijer Bardem kao Hektor P. Valenti; Konstans Vu, Vinslou Fegli i Skut Mekniri kao porodica Prim i Bret Gelman kao gospodin Gramps, a voljenom raspevanom krokodilu glas će pozajmljivati pevač Šon Mendez. Izvršni producenti – Bendž Pasek i Džastin Pol ujedno će biti i autori originalnih pesama u filmu, zajedno sa Šonom Mendezom, Arijem Afsarijem, Emili Gardner, Markom Zonenblikom i Džorajom Kvame. Za režiju i produkciju su se pobrinuli Vil Spek i Džoš Gordon, dok scenario potpisuje Vil Dejvis. U produkciji filma je učestvovao i Hač Parker, kao i izvršni producenti Kevin K. Vafi, Den Vilson i Robert Dž. Dorman.

  • Family Day uz film „Lil, Lil, krokodil“ u Cineplexx Niš bioskopu – četvrtak, 29. decembar

U četvrtak, 29. decembra u Cineplexx Niš bioskopu biće održan Family Day uz film „Lil, Lil, krokodil“. Za sve mališane koji pogledaju ovo neobično ostvarenje prvog dana prikazivanja na Porodičnom danu u četvrtak, 29. decembra, pripremili smo originalni poklon poster filma.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama Cineplexx Niš bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

  • Novogodišnje kreativne radionice u Cineplexx Niš bioskopu – petak i subota, 30. i 31. decembar

U petak, 30. decembra od 15:00h do 18:00h i u subotu, 31. decembra od 11:00h do 15:00h imaćete priliku da uživate u kreativnim novogodišnjim radionicama u Cineplexx Niš bioskopu. Očekujemo vas da zajedno pravimo novogodišnje ukrase i zabavimo se uz omiljene animirane filmove. Na velikom platnu očekuju vas ,,Lil, Lil krokodil”, ,,Mačak u čizmama”, ,,Meda sa severa”, Najbolji rođendan na svetu” sjajne animirane sinhronizovane avanture. Nezaboravno druženje sa animatorima na kreativnim radionicama na kojima pravimo čestitke, svećnjake, novogodišnje venčiće i još mnogo zanimljivih i praznicima inspirisanih stvari smo pripremili za vas u Cineplexx Niš bioskopu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com