Zabava

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 8. do 14. februara

Novi filmovi na repertoaru bioskopa Vilin Grad

JADNA STVORENJA

Od reditelja Jorgosa Lantimosa i producentkinje Eme Stoun dolazi neverovatna priča o fantastičnom napredku mlade žene, Bele Bakster (Stoun), koju briljantni naučnik, dr Godvin Bakster (Vilem Defo) ponovo vraća u život. Pod Bakterovom zaštitom, Bela je željna učenja. Međutim, zbog žudnje za svetom koji joj nedostaje, ona beži sa Dankanom Vederbernom (Mark Rufalo), uglađenim i razvratnim advokatom u vrtoglavu avanturu širom kontinenata. Oslobođena predrasuda svog vremena, Bela postaje nepokolebljiva u svojoj nameri da se zalaže za jednakost i slobodu.

DIVNO VENČANJE

Nastavak napete ljubavne priče po istoimenom romanu – između Ebi, devojke koja beži iz prošlosti, i Trevisa, lošeg dečka kojeg upoznaje na koledžu. U nastavku ove uzbudljive romanse saznajemo kako je Ebi, junakinja filma The Wonderful Doom, postala gospođa Medoks. Ljubitelji Ebi i Trevisove romanse dobic´e odgovore na sva svoja pitanja o danu (i noc´i!) njihovog venčanja u ovoj burnoj priči…

ŽIVI I ZDRAVI

Dva dana pre svadbe Dragana odlučuje da ipak ne želi da se uda. Međutim, sve je spremno: rodbina je pozvana, pokloni kupljeni, muzika plaćena, a pršuti isfetani.

Za Lesa, strogu i surovu glavu mladoženjine porodice, nema govora o otkazivanju. Svadba mora da se desi, on svoj obraz pred narodom neće tek tako izgubiti. Zanesen romantičnom idejom o braku i ljubavi, mladoženja Momo se nada da će mlada zaista ostati.

Tako kreće najveća farsa ikad priređena na poluostrvu, začinjena velikom količinom dinamita, kako tradicija i običaji nalažu.

RUŽICA I KAMENA TROLICA

Ružica je cvetna vila koja je uvek živela sama u svom grmu. Više od svega sanja da ima prijatelja, ali je previše uplašena da bi ikada napustila svoj grm i zato ga nikada nije pronašla. Međutim, porodica miševa koja živi ispod grma Ružica veruje da imaju rešenje. Gospodin i gospođa Maus žele da se Ružica uda za njihovog sina Karla. Iako ne želi da se uda za miša, kada joj zaprete da ć e se odseliti, ona oseć a da mora da kaže “da” za brak. Na sreć u, pre venčanja spašava je leptir Svila i njih dvoje brzo postaju prijatelji. Kada je Silk kidnapovan od strane kamenog trola, Ružica konačno mora da prevaziđe svoje strahove od svega i usuđuje se da spase svog prijatelja.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com